- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.534
- Поени од реакции
- 26.969
За Невеш поверојатно е дека треба Оле да го убеди.Бруно нека го убеди и Невеш сегаТука е и Мендеш да ја турни цела работа.
На крај испадна 20м евра со вклучени бонуси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Невеш поверојатно е дека треба Оле да го убеди.Бруно нека го убеди и Невеш сегаТука е и Мендеш да ја турни цела работа.
На крај испадна 20м евра со вклучени бонуси.
Каков Невеш, сега треба еден копач ко Канте. Некој што ќе трча ко луд, ќе сече топки и ќе ги додава до најблискиот соиграч Погба, Бруно, Санчо... Кој ќе треба да креираат за Роналдо, Кавани, Гринвуд.
Па не премина од Бразил во Реал да си му лутАрно ама, почна сезоната и дознав дека Роналдо ќе играл за Реал Мадрид, па си мислев дека е предавник и му бев лут цела година.
Па не премина од Бразил во Реал да си му лут![]()
Za United*Mu posakuvam se najdobro na Ronaldo, se nadevam ke slapne edno 40 gola za City sezonava![]()
После Ферги оваа ни е најбрз транфер.Da si go popravam komentarot
Za United*
Dve godini trubam deka treba da se donese Ronaldo, ali nespremen me fati transferov, ne mi se veruva uste
Partali
Не! Че скапи на клупа.Луѓе нели е греота Далот сега да си оди![]()
И од мене една, а ако го баталат Марсијалот, ја и за тебе ќе локнамЈас сум у шок.
Не пијам алкохол 2 месеци ама сега ќе опнам една бела љута да се средам.
Низ 3 плакари сум го барал дресов низ дома. КефовиПрегледај го приврзокот 304963