Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Џабе плачевте еј :D
Морам да признаам дека целиот вчерашен ден огромно разочарување ми беше фактот дека е на чекор од Сити. Отров бев, со кој и да разговарав на таа тема.
Сепак најбитно е што не го направи тој потег со кој ќе завршеше за секогаш кај секој фан на Јунајтед. Претпоставувам дека ќе добие улога во клубот после завршувањето на кариерата како и што се наговестуваше од порано.

Ќе ти ги дадам пеналите да ги шутираш, само дојди.

Ди Марцио вели 25 милиони фунти ќе биде оштетата.
Не разбирам зошто Јуве не си го земе Марсиал. Баш добро ќе им дојде. :cenzura:

Марсијал плус 15-20 милиони да доплатат .:icon_lol:

Ако оди Марсијал во Јуве, како прајм Анри ќе им се види. Шала на страна, мислам дека би легнал добро таму. Тука не бива веќе играч од него, и самиот е свесен за тоа. 2019/20 сезона малце се исправи, па откако потона лани на старт на сезона, никако не мрдна на подобро.
Автоматски споено мислење:

Очекувам наскоро понуда за нов договор од 600к неделно и за Погба. :cool:

Последно уредено:

Ми се чини Интер го бараа ама нашиве не сакаа иначе таму одма би го спакувале па макар и на позајмица или на 200 рати

Sent from my iPhone using Tapatalk

Марсијал плус 15-20 милиони да доплатат .:icon_lol:

Ако оди Марсијал во Јуве, како прајм Анри ќе им се види. Шала на страна, мислам дека би легнал добро таму. Тука не бива веќе играч од него, и самиот е свесен за тоа. 2019/20 сезона малце се исправи, па откако потона лани на старт на сезона, никако не мрдна на подобро.

Очекувам наскоро понуда за нов договор од 600к неделно и за Погба. :cool:

Дечкиве од Muppetiers викаат дека ќе земал помалку пари од тие што му ги понудиле Сити, што значи помалку од 15м по сезона. Поише на нив им верувам, него на ДиМарцио.

Пристигна во Лисабон. Најверојатно таму ќе ги одработи и прегледите и ќе биде претставен на стадион пред утакмицата со Њукасл.

Дечкиве од Muppetiers викаат дека ќе земал помалку пари од тие што му ги понудиле Сити, што значи помалку од 15м по сезона. Поише на нив им верувам, него на ДиМарцио.
Некои велат околу 270к неделно.
Исто има информации дека се работи на трансферите на Трипиер и Далот.
За средина денес штама е.

Роналдо е скроз готов, ќе биде објавено за саат време кога ќе ги пројде лекарските прегледи во Лисабон. Ќе дојде во Манчестер после репрезентативната пауза, за да не оди во карантин.

Роналдо, Рашфорд, Гринвуд, Санчо, Кавани, Марсијал, Џејмс за 3 позиции. Дека немавме лани клупа. :D

1-2ца од последните 3 очекувам да си одат. И јас мислам дека ќе е тоа Кавани, за жал, иако се надевам на Марсијал и Џејмс. Eте од Атлетик викат Кавани останува па да видиме.

Се разгореа повторно и шпекулациите за Трипие. Ајде нека удрат јако нека го земат и него и еден ДМ па макар бил тоа Бисума или тоа детето од Монако. Тоа би било рамно на трансфер периодот што го имат ПСЖ.
:icon_lol:

Едно прашање кој ќе е капитен сега?
:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom