- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 1.083
- Поени од реакции
- 1.581
На стариот му е досадно во пензија, си отвори работа. Ќе менаџира со Оле и ЦР во спротивно овие ќе се спукаат за нецел месец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишав и претходно. Со Роналдо би добиле шампионски карактер и покрај неговата возраст сеуште би бил гладен за успеси. Објективно како напаѓач има играчи кои би го хранеле со топки и можност да се истури од голови. И за платата се шпекулира 250к...
Се надевам дека со негово носење ќе ни завршат нервозите со Марсиал и ќе имаме можност да го шитниме некаде до крајот на преодниот рок.
Нажалост, ми се чини дека Кавани ке го изеде на крај.
Мислам дека 20 текми ќе си добие Кавани.Нажалост, ми се чини дека Кавани ке го изеде на крај.
Многу лошо сценарио ќе е тоа, се надевам не е вистина. Огромна почит стекна Ел Матадор, не вреди да се шитне туку така.
Не Кавани туки марсијал копилето ке го изеде..Очекувам Кавани да биде главен напаѓач до доаѓањето на Раш потоа влегубање од клупа..За Марсијал нема место во овој клуб..Нека ги продават некого и Лингард да се земе Невеш што поскоро.Нажалост, ми се чини дека Кавани ке го изеде на крај.
се збори дека Кавани инсистирал да ги игра сите квалификациски утакмици за Уругвај иако тоа би значело карантин на секое враќање во Англија.. во превод би пропуштил пола сезона за курташак... така да многу веројатно е тоа сценарио, Кавани да замине и Роналдо да си ја собере 7 на грб...Многу лошо сценарио ќе е тоа, се надевам не е вистина. Огромна почит стекна Ел Матадор, не вреди да се шитне туку така.
Не верувам. Премногу стана популарен и кај навивачите.Нажалост, ми се чини дека Кавани ке го изеде на крај.
Еее камо сите трансфери да ги завршуваме со овој интензитет, каде ќе ни е крајот.![]()
Мислам дека 20 текми ќе си добие Кавани.
Ако не и више. Ама секако нема да е прва опција.