Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пишав и претходно. Со Роналдо би добиле шампионски карактер и покрај неговата возраст сеуште би бил гладен за успеси. Објективно како напаѓач има играчи кои би го хранеле со топки и можност да се истури од голови. И за платата се шпекулира 250к...

Се надевам дека со негово носење ќе ни завршат нервозите со Марсиал и ќе имаме можност да го шитниме некаде до крајот на преодниот рок.

Пишав и претходно. Со Роналдо би добиле шампионски карактер и покрај неговата возраст сеуште би бил гладен за успеси. Објективно како напаѓач има играчи кои би го хранеле со топки и можност да се истури од голови. И за платата се шпекулира 250к...

Се надевам дека со негово носење ќе ни завршат нервозите со Марсиал и ќе имаме можност да го шитниме некаде до крајот на преодниот рок.

Нажалост, ми се чини дека Кавани ке го изеде на крај.

Многу лошо сценарио ќе е тоа, се надевам не е вистина. Огромна почит стекна Ел Матадор, не вреди да се шитне туку така.

Многу лошо сценарио ќе е тоа, се надевам не е вистина. Огромна почит стекна Ел Матадор, не вреди да се шитне туку така.

Многу дебилен потег би било тоа, особено што го убедуваа да остане, иако сакаше да си оди во Аргентина. Не ми се допаѓа како се разделија со Ромеро, сега и со Кавани проблем. Голем клуб не прави вака.

Еее камо сите трансфери да ги завршуваме со овој интензитет, каде ќе ни е крајот. :D

Не Кавани туки марсијал копилето ке го изеде..Очекувам Кавани да биде главен напаѓач до доаѓањето на Раш потоа влегубање од клупа..За Марсијал нема место во овој клуб..Нека ги продават некого и Лингард да се земе Невеш што поскоро.

се збори дека Кавани инсистирал да ги игра сите квалификациски утакмици за Уругвај иако тоа би значело карантин на секое враќање во Англија.. во превод би пропуштил пола сезона за курташак... така да многу веројатно е тоа сценарио, Кавани да замине и Роналдо да си ја собере 7 на грб...

Не верувам. Премногу стана популарен и кај навивачите.
Во оваа ситуација не гледам што би барал повеќе Марсијал во клубот. Нека се отарасат што побрзо од него, макар и позајмица.

Еее камо сите трансфери да ги завршуваме со овој интензитет, каде ќе ни е крајот. :D

Само треба Сити да се заинтересира за играчот.

Мислам дека 20 текми ќе си добие Кавани.
Ако не и више. Ама секако нема да е прва опција.

Ма да не го продадат/ослободат сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom