Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога бил Јунајтед атрактивен за вакви трансфери?Ми е жал што веќе не сме толку атрактивни и привлечни за играчите за да правиме вакви големи трансфери:
Прегледај го приврзокот 304853
Дај боже да го соберат Халанд в година и колку толку да бидеме конкурентни во нападот. Или пак да не изненадат со Кејн уште сезонава![]()
Е па затоа ќе дремиме со 3 титули ЛШ во 60+ години.Кога бил Јунајтед атрактивен за вакви трансфери?
Се согласувам, но не треба да потцениме никого. Во финалето ни се случија сплет околности и ете го загубивме несреќно.
Очигледно беше отсуството на Мегваер во финалето...поготово изгледни беа глупостите на Баји и Линделоф. Затоа викам, со Варан+Мегваер во одбрана и Санчо во фор сме далеку подобар тим од тоа што бевме и мислам дека мотивацијата ќе биде поголема кај играчите дека незаслужено го загубивме финалето.
... is that success in competition can only be measured relative to... competition. What we do in a vacuum means f all. The football world we live in is threatening to pass us by.
Јао Роки у Сити какво себично говедо е не ми се верува.... Немам коментар..
Ако си замине Далот, може ќе тргнеме и по Трипие до крај на преодниов рок.
Флексаа (и флексавме сите, колективно скоро цела фан база) дека домаќински се работело со финансиите во клубот, сега кога сме топ 4 претендентни со мали изгледи за шампионат, одма пиштењеАј настрана моментов, многу е во право за последната реченица од вториот твит. Не дека трансферов на Роналдо, Грилиш и Лукаку ми промени посебни ставови и очекувања за во директни дуели, баш напротив - многу жилави и зезнати сме тогаш, ама моментот дека си појачуваат клупа со опасни резервни играчи, додека ние уште едвај крпиме прва 11ка.
Нека го земаат Саул на позајмница и нека не изиграваат банкарот на Лила, очајно ни фали пивот играч - срцето на тимот се тие две позиции.
Бајо лабаво, трето место загарантирано се друго е ирелевантно.