Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Аман вие за што се плашите. Јас гледам како Челзи да не оди во ЛШ, вие за пласманот на Манчетсер се уплашивте.

Не се надевав на ваква шанса, мислев лестер и челси ќе бидат константни.
Среќа наша што не се.
Е сега нашиве да не се посерат.

So dusa ja cekam utakmicata so Celzi, da gi napunime do vrv

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ненормална шанса ни се отвара за ЛШ. Барем крајов на сезоната ке ни покаже да сме почнале да созреваме како тим. Оној Манчестер од пред сезона, би се кладел дека би ја прокоцкал оваа шанса.

Ненормална шанса ни се отвара за ЛШ. Барем крајов на сезоната ке ни покаже да сме почнале да созреваме како тим. Оној Манчестер од пред сезона, би се кладел дека би ја прокоцкал оваа шанса.

Биди сериозен, пласманот на Јунајтед не е ниту под знак прашање. Кажи Челзи како да не оди, овие Лестер неспособни испаднаа.

Утре е денот Д за тимов од пост Ферги ерата, да докажат дека од просечно тимче со повремени блесоци ќе прераснат во претенденти и сигурни патници за ЛШ.
За утре ако не се напалат да победат и да ја искористат шансава што им ја дадоа Челзи и Лестер викендов не знам кога друг пат би.

Биди сериозен, пласманот на Јунајтед не е ниту под знак прашање. Кажи Челзи како да не оди, овие Лестер неспособни испаднаа.
Sto te boli tebe za Celzi be, glej si dvorot i svrkaj si. Ne gleam zosto bi se zamaral so niv

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Aко тимов не крахира до крај на сезона, што ме изгледа далечно засега, имаме костур за високи дострели наредната сезона. Нормално, да се дополни со соодветни играчи преку летово, кои ке овозможат ротација.

Дечки полека со очекувањата со утре бидејки Сотон има топ 3 пресинг во Европа + ние ќе треба да ротираме(Оле е камиказа и мислам ќе заебе работа).

Дечки полека со очекувањата со утре бидејки Сотон има топ 3 пресинг во Европа + ние ќе треба да ротираме(Оле е камиказа и мислам ќе заебе работа).

Без 3 парчиња не си одат од Олд Трафорд. Ќе видиш и пресинг и ротација.

Саутемптон се одлични и прав противник во ситуацијава за да се види созреаноста. Мислам дека ќе ги растресат квалитетно, бркајте 7+ :zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom