Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Леле па ти скроз неписмен си бил

Те молам на примерите од по совршен и по напаѓачки објасни ми како сум јас неписмен а ти писмен.
Автоматски споено мислење:

Hm, neznam kade procitav deka toa ne vazi za Pl, i uste e na sila gol razlikata, a i Kastels celo vreme ja spomnuva.
Se nadevam deka nema da dojde do toa scenario.

Не знам, неколку пати ставаа линкови до новото правило за меѓусебните натпревари. Сега и јас не сум повеќе сигурен.

Што е проблематично во одлуката? Сити има одличен тим, сезонава изиграа лошо по нивни стандарди, ама сепак се втори и комплетно заслужуваат да играат во ЛШ.
Па да одличниот тим е и проблемот со неможноста да се докаже од каде им пари за тие играчи... Башка УЕФа и онака се циркус зошто почнуваа нешто кога им се знаел крајниот епилог?

Па да одличниот тим е и проблемот со неможноста да се докаже од каде им пари за тие играчи... Башка УЕФа и онака се циркус зошто почнуваа нешто кога им се знаел крајниот епилог?
Зошто УЕФА се смешка, и има многу политика таму. Ама пак не разбирам како нас ко навивачи не засега тоа со кои пари Сити го купил Агуеро. Факт е дека Агуеро игра за Сити, и дека Јунајтед треба да е подобар на терен од Сити со Агуеро.

Зошто УЕФА се смешка, и има многу политика таму. Ама пак не разбирам како нас ко навивачи не засега тоа со кои пари Сити го купил Агуеро. Факт е дека Агуеро игра за Сити, и дека Јунајтед треба да е подобар на терен од Сити со Агуеро.
Па не е некое замарање, туку се ставам на нивно место, како нас би не калемеле да сме на нивно место.
Ако сакаш и Сити исто така смени многу работи во фудбалот.

Оле отече со она дека само Туанзебе и Џонс отсуствуваат, како темплејт за на прес му е, дај продадете ги веќе.. Еве Вила ако отиде во Чемпионшип нека им го вратат.

A што се случи со Туанзебе? Солидни утакмици имаше на почетокот, и капитенска лента доби. До толку го мачат повреди или ја спукале нешто?

A што се случи со Туанзебе? Солидни утакмици имаше на почетокот, и капитенска лента доби. До толку го мачат повреди или ја спукале нешто?
Повреден е, склон е како Џонс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom