Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Имате карти за со Партизан у слободна продажба за на Олд Трафорд.

Многу интересно ми е што уствари Смолинг е окезен на сите слики мислиш у Реал отишол и стави farewell пост на твитер ко да иде на дул трансфер а не позајмница.

Може некој да пише колку пари земавме од продажби/позајмици летово, без Лукаку?

Шо и не е некој хендикеп, Јанг ке го мотаат малку по таа страна, ама ке нафрли некоја. За Медисон те цитирав, статистички стои ептен високо во таа графа на креативни играчи.

Партизан има казна од 2 меча без публика на домашен терен, и ако Јунајтед е во првите 2 меча, нема да може да се иде и да се гледа.
Не велам јас не е добар Мадисон далеку од тоа баш мислам дека е еден од најперспективните млади играчи во лигата. Туку муабетот ми е дека не би требало да чини преку 100 милиони зошто има само една добра сезона и има уште сегменти во играта кој треба да ги подобри за да се смета за топ играч како на пример финишот.
Автоматски споено мислење:

Доста (поранешни) играчи на Лестер го пумпаат Медисон за кај нас, во споредба со Лингард е Роналдињо.
За Лингард и Ангел Гомез од младинците е Роналдињо.

Многу интересно ми е што уствари Смолинг е окезен на сите слики мислиш у Реал отишол и стави farewell пост на твитер ко да иде на дул трансфер а не позајмница.

Jaсно му е дека нема веќе да заигра за Јунајтед.

Изгледа го бркаат и матич да си оди. Ако во зискиот период не земат еден CMF i eden AMF...За крило знаеме дека нема шанса. Не им се даваат 120м за да ја решиш таа позиција за 6години. Нека е со срека ама вака небидува...

За мене ова значи и дефинитивно дека Погба ќе игра во 2ката пред одбрана со Скот а Матиќ и Фред нивни замени.
На 10ка, Лингард, Переира, Мата, Гомес.
Десно крило, Џејмс, Лингард, Гринвуд, Мата.

Овие 2 позиции ни се најслаби моментално.

Добро е барем Лингард не игра. :D
Автоматски споено мислење:

Очекувам Чонг и Гринвуд да добијат минутажа во второ полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom