Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

30 Август,да запамтам,за куќна слава да си го земам.
Мрш ти ебам тоа шпагетата од играч.

Смолинг, Дармијан, ајде бар уште Рохо. Вудварду ако треба и плаќај на клубовите само овие да ги нема. Не дека Дармијан и Рохо ги гледавме и кога беа тука. :love:

Може некој да пише колку пари земавме од продажби/позајмици летово, без Лукаку?

Како и да е од 100 милиони не би требало да чини повеќе зошто Мадисон и нема некоја статистика како Нејмар или Мбапе, а и да бидеме реални и не вреди повеќе.
Инаку Марсијал и Шо надвор од комбинација за утре со Сотон :popce:.

Шо и не е некој хендикеп, Јанг ке го мотаат малку по таа страна, ама ке нафрли некоја. За Медисон те цитирав, статистички стои ептен високо во таа графа на креативни играчи.

Ke ideme ako najdeme karti, ja imam rodnini vo bg oa ke probam nesto ali ne obecavam.Ako bide i ova da mora sezonski da kupis ko so zvezda tesko

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Партизан има казна од 2 меча без публика на домашен терен, и ако Јунајтед е во првите 2 меча, нема да може да се иде и да се гледа.

Доста (поранешни) играчи на Лестер го пумпаат Медисон за кај нас, во споредба со Лингард е Роналдињо.

Може некој да пише колку пари земавме од продажби/позајмици летово, без Лукаку?

Шо и не е некој хендикеп, Јанг ке го мотаат малку по таа страна, ама ке нафрли некоја. За Медисон те цитирав, статистички стои ептен високо во таа графа на креативни играчи.

Партизан има казна од 2 меча без публика на домашен терен, и ако Јунајтед е во првите 2 меча, нема да може да се иде и да се гледа.
Znam 24.10 e utakmicata, ne znam dali im e prva, ako ne e daj da se organizirame

Znam 24.10 e utakmicata, ne znam dali im e prva, ako ne e daj da se organizirame

Ги имам на твитер away fans што им се и разно разни групи кои им се наоѓаат на фанови во врска со карти, ќе стапам во контакт, верувам дека ќе имаат вишок.Ги продаваат по оргинална цена, не ги пумпаат.

Кој е распоредот на утакмици, од каде дека се игра на 24.10, никаде не видов инфо.

Ги имам на твитер away fans што им се и разно разни групи кои им се наоѓаат на фанови во врска со карти, ќе стапам во контакт, верувам дека ќе имаат вишок.Ги продаваат по оргинална цена, не ги пумпаат.

Кој е распоредот на утакмици, од каде дека се игра на 24.10, никаде не видов инфо.
Mene mi pisa eden partizanovec od Belgrad deka e toj datumot, ali ajde da pocekame

Mene mi pisa eden partizanovec od Belgrad deka e toj datumot, ali ajde da pocekame

Тој е, но на твитер акаунтот на Партизан никаде не пишува за бан и зборат дека ќе има убава атмосфера за со манчестер.

Не знам како воопшто ви идат мисли да трошите заштеди да гледате ваков Манчестер против Партизан во ЛЕ?! :LOL:

Не знам како воопшто ви идат мисли да трошите заштеди да гледате ваков Манчестер против Партизан во ЛЕ?! :LOL:
Ми се иде за да ги пцујам во живо.

Koj и да дојде до карти, нека земе 2 за мене.

Не знам дали е исто за другите клубови, ама бев лани за Челзи во ЕЛ на гости и на самата карта пишува име, презиме, град и датум на раѓање на тој што ја купил, а и картите мораше лично да ги подигнеме од градот во кој се игра. Така да пазете да не се зезнете вака затоа што на стадион два пати ги споредуваа информациите со пасош.
Исто и за Челзи не бараа лојални поени (што ги добиваш со купување карти), па можеше било кој со обично членство за карти од клубот да земе, разгледајте за првото гостување како ќе оди продажбата.

Дечкис ако има некој од тука да најде карти за со Партизан обавезно да ме контактира, со татко ми идеме 100000%, не за друго привилегија е да се гледа Лингард:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom