30 Август,да запамтам,за куќна слава да си го земам.
Мрш ти ебам тоа шпагетата од играч.
Мрш ти ебам тоа шпагетата од играч.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ideme ako najdeme karti, ja imam rodnini vo bg oa ke probam nesto ali ne obecavam.Ako bide i ova da mora sezonski da kupis ko so zvezda teskoЌе идеме ли во Белград?![]()
Како и да е од 100 милиони не би требало да чини повеќе зошто Мадисон и нема некоја статистика како Нејмар или Мбапе, а и да бидеме реални и не вреди повеќе.
Инаку Марсијал и Шо надвор од комбинација за утре со Сотон.
Ke ideme ako najdeme karti, ja imam rodnini vo bg oa ke probam nesto ali ne obecavam.Ako bide i ova da mora sezonski da kupis ko so zvezda tesko
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Znam 24.10 e utakmicata, ne znam dali im e prva, ako ne e daj da se organizirameМоже некој да пише колку пари земавме од продажби/позајмици летово, без Лукаку?
Шо и не е некој хендикеп, Јанг ке го мотаат малку по таа страна, ама ке нафрли некоја. За Медисон те цитирав, статистички стои ептен високо во таа графа на креативни играчи.
Партизан има казна од 2 меча без публика на домашен терен, и ако Јунајтед е во првите 2 меча, нема да може да се иде и да се гледа.
Znam 24.10 e utakmicata, ne znam dali im e prva, ako ne e daj da se organizirame
Mene mi pisa eden partizanovec od Belgrad deka e toj datumot, ali ajde da pocekameГи имам на твитер away fans што им се и разно разни групи кои им се наоѓаат на фанови во врска со карти, ќе стапам во контакт, верувам дека ќе имаат вишок.Ги продаваат по оргинална цена, не ги пумпаат.
Кој е распоредот на утакмици, од каде дека се игра на 24.10, никаде не видов инфо.
Mene mi pisa eden partizanovec od Belgrad deka e toj datumot, ali ajde da pocekame
Ми се иде за да ги пцујам во живо.Не знам како воопшто ви идат мисли да трошите заштеди да гледате ваков Манчестер против Партизан во ЛЕ?!![]()
Не знам дали е исто за другите клубови, ама бев лани за Челзи во ЕЛ на гости и на самата карта пишува име, презиме, град и датум на раѓање на тој што ја купил, а и картите мораше лично да ги подигнеме од градот во кој се игра. Така да пазете да не се зезнете вака затоа што на стадион два пати ги споредуваа информациите со пасош.Ги имам на твитер away fans што им се и разно разни групи кои им се наоѓаат на фанови во врска со карти, ќе стапам во контакт, верувам дека ќе имаат вишок.Ги продаваат по оргинална цена, не ги пумпаат.
Кој е распоредот на утакмици, од каде дека се игра на 24.10, никаде не видов инфо.