Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да, се искурчи сисоко пошто направи старт плус газење од после за црвен картон.Ke zamolam nekoj da stavi isecok od incidentot sakam da vidam dali kane ili nekoj od nasive se iskurci
abe go vidov startot, ama na rabota sum i se zagledav nesto u taskot, vrakam pogled tepackaда, се искурчи сисоко пошто направи старт плус газење од после за црвен картон.
abe go vidov startot, ama na rabota sum i se zagledav nesto u taskot, vrakam pogled tepacka
sakav da vidam kako pocnala
Особено Матич, а Томинај ако не е прв избор не знам што да кажамМата, Лингард и Матич очајни се.
Остаре Матиќ треба Мектоминеј да е прв избор за ДМФ позицијата.Особено Матич, а Томинај ако не е прв избор не знам што да кажам
Автоматски споено мислење:
И за Сергеј се збори нешто??Некое инфо?
Средината второво полувреме....
Меѓудругото и приказ колку е напреднат Скот.
Не е Енглез.Небе шотие, каков МекТоминеј какви бакрачи, го дигаат дека е енглез од академија, гибсон е бољи од него.
Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите од последните дена бил блиску до договор. Колку е ова релевантно ќе видиме за брзоОсобено Матич, а Томинај ако не е прв избор не знам што да кажам
Автоматски споено мислење:
И за Сергеј се збори нешто??Некое инфо?
Ја прочита целата статија? Ако ја прочита, кажи ми дали не ти вреѓа интелигенција малце?Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите последните дена бил блиску до договор.
Канцелариите на врвот се во Лондон така да фејк њуз.Релавантните новинари викаат дека ќе заврши у псж.Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите последните дена бил блиску до договор.
Има баба од Шкотска иначе Енглез е.Не е Енглез.![]()