Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ke zamolam nekoj da stavi isecok od incidentot sakam da vidam dali kane ili nekoj od nasive se iskurci

Ke zamolam nekoj da stavi isecok od incidentot sakam da vidam dali kane ili nekoj od nasive se iskurci
да, се искурчи сисоко пошто направи старт плус газење од после за црвен картон.

abe go vidov startot, ama na rabota sum i se zagledav nesto u taskot, vrakam pogled tepacka :D
sakav da vidam kako pocnala
960.jpg

Otide Bai djabe ne biva nisto od nego.Nema srekja so povredive znaci mora da se zeme odbrana i tocka ne ide vaka

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Мата, Лингард и Матич очајни се.
Особено Матич, а Томинај ако не е прв избор не знам што да кажам
Автоматски споено мислење:

И за Сергеј се збори нешто??Некое инфо?

Остаре Матиќ треба Мектоминеј да е прв избор за ДМФ позицијата.

Гомез исто заслужува да добие шанса од Оле. Дечкото игра одлично на припремите и е подобар од Лингард.

Последно уредено:
Средината второво полувреме.... :)

Меѓудругото и приказ колку е напреднат Скот.

Небе шотие, каков МекТоминеј какви бакрачи, го дигаат дека е енглез од академија, гибсон е бољи од него.

Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите од последните дена бил блиску до договор. Колку е ова релевантно ќе видиме за брзо

Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите последните дена бил блиску до договор.
Ја прочита целата статија? Ако ја прочита, кажи ми дали не ти вреѓа интелигенција малце? :) ГДС се шпекулатори пар екселанс, еден трансфер немаат погодено.

Не за друго, после испаѓа, еден трансфер не може да се договори. Не дека сум задоволна од трансферите летово ама пола од трансфер метиве се измислени.

Кежман бил во Манчестер денес. Според информациите последните дена бил блиску до договор.
Канцелариите на врвот се во Лондон така да фејк њуз.Релавантните новинари викаат дека ќе заврши у псж.

Не е Енглез. :D
Има баба од Шкотска иначе Енглез е.

An academy player has assisted or scored all nine of United's goals in their pre-season tour

Агентот на Пепе е во Наполи да преговара за трансфер.Истотака категорично одрекува дека имало договор со Јунајтед.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom