Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лестер бара минимум 90 милиони за Мегвајр. Подобро да платат 100 и нешто за Кулибали кога више се даваат толку пари...

Лестер бара минимум 90 милиони за Мегвајр. Подобро да платат 100 и нешто за Кулибали кога више се даваат толку пари...
Име јас со години бев голман и центархалфовите ми беа прва и последна помош! Секогаш сум поминувал подобро со акалии отколку со физички доминантни! Незнам колку Кулибали е психички стабилен, додека Мегваер го нема тој проблем, енглез, израснат на тој терен......[DOUBLEPOST=1562083446][/DOUBLEPOST]
Он сеа потпиша нов договор.
Се е на пазар, па и тазе потпишаните! Да им го понудат Лукаку, глеј како ќе се смени приказната;)

Во ситуација ако разликата биде 10-15 милиони и јас би го избрал Кулибали, пред се ради експлозивноста и брзината, али се плашам дека ако Лестер ни побара 90 за Мегваер, Наполи ќе бара 150, како што пишуваше по медиуми.

Име јас со години бев голман и центархалфовите ми беа прва и последна помош! Секогаш сум поминувал подобро со акалии отколку со физички доминантни! Незнам колку Кулибали е психички стабилен, додека Мегваер го нема тој проблем, енглез, израснат на тој терен......[DOUBLEPOST=1562083446][/DOUBLEPOST]
Се е на пазар, па и тазе потпишаните! Да им го понудат Лукаку, глеј како ќе се смени приказната;)
Кулибали не е само физикус, има и акал тој. Доста покомплетен играч од Мегвајр во секоја смисла на зборот.

Кулибали не е само физикус, има и акал тој. Доста покомплетен играч од Мегвајр во секоја смисла на зборот.
Му го читав интервјуто како се справувал со расизмот, на место чоече изгледа! Ама искрено не сум го гледал многу за да можам да проценам колку е психички стабилен во игра. Серија А и не е некој репер за тоа, пола тимови им се како Палермо и компанија...

Де Лаурентис 120м ќе бара за Кулибали сигурно. Мегваер ќе биде добар дил за нас ќе се исплати. И помлад р

Му го читав интервјуто како се справувал со расизмот, на место чоече изгледа! Ама искрено не сум го гледал многу за да можам да проценам колку е психички стабилен во игра. Серија А и не е некој репер за тоа, пола тимови им се како Палермо и компанија...
Баш акалот можиш да го оцениш во лига каде што дефанзивата и дисциплината во истата се многу битни. Серија А сигурен сум дека не гледаш скоро ич, освен оние клубови што се пред испаѓање сите топ 15 играат напаѓачки и убав фудбал пособено екипи како Аталанта, Сасуоло итн.

Кулибали има искуство и во Европа (ЛШ, ЛЕ) и човекот е ѕвер, играчина. Со оглед дека Наполи го купи Манолас можеби ќе го продаде ама Де Лаурентис последно мислам дека рече под 120/150 нема шанса.

Последно уредено:
Баш акалот можиш да го оцениш во лига каде што дефанзивата и дисциплината во истата се многу битни. Серија А сигурен сум дека не гледаш скоро ич, освен оние клубови што се пред испаѓање сите топ 15 играат напаѓачки и убсв фудбал пособено екипи како Аталанта, Сасуоло итн.

Кулибсли има искуство и во Европа (ЛШ, ЛЕ) и човекот е ѕвер, играчина. Со оглед дека Наполи го купи Манолад можеби ќе го продаде ама Делаурентис последно мислам дека рече под 120/150 нема шанса.

Кардиф и Барнли играат боље фудбал за око од 95% Серија А и тоа пази за чемпионшип стандарди кардиф и барнли играат грд фудбал.

Милан-Интер великани на италијански фудбал и лути ривали, мислиш ќе се гризаат и тепаат на утакмица они бетер вардар.3 пати заспав дур ги гледав од кои после 3от продужив да спијам од што беа интересни.
Не дека Манчестер везе по терен, ама Италијанскиот фудбал е канцер за очи моментално.

Кардиф и Барнли играат боље фудбал за око од 95% Серија А и тоа пази за чемпионшип стандарди кардиф и барнли играат грд фудбал.

Милан-Интер великани на италијански фудбал и лути ривали, мислиш ќе се гризаат и тепаат на утакмица они бетер вардар.3 пати заспав дур ги гледав од кои после 3от продужив да спијам од што беа интересни.
Не дека Манчестер везе по терен, ама Италијанскиот фудбал е канцер за очи моментално.
Дерби во Серија А тешко дека некогаш ќе има фудбал убав за око пособено традиционалните топ 4. Затоа реков Аталанта, Сасуоло. И затоа потенцирав за не пратење на серија бидејќи навивачи на екипи надвор од Серија А ги гледаат само дерби натпреварите. Оваа година мислам дека и дерби натпреварите ќе се поинтересни со оглед на менаџерите во топ 4 :)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

За каков топ 4 збориш кога Интер и Милан до лани десети беа?
Убо напишав ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ топ 4 или ајде историските топ 4.

Дерби во Серија А тешко дека некогаш ќе има фудбал убав за око пособено традиционалните топ 4. Затоа реков Аталанта, Сасуоло. И затоа потенцирав за не пратење на серија бидејќи навивачи на екипи надвор од Серија А ги гледаат само дерби натпреварите. Оваа година мислам дека и дерби натпреварите ќе се поинтересни со оглед на менаџерите во топ 4 :)

Милан Интер ја посочив ко утакмица зашто обрнав малце повеќе внимание споредено со други утакмици.Мада искрено и другите кога сум ги гледал не ми остсавиле поразличен впечаток.Го нема тој интензитет, пресинг и брзина ко во Англија да речеме.И Шпанците се така килави малце, ама па имаат некоја техника.Германците се едини што се пристојни.Пре би гледал Аусбург - Борусија М. отколку Сасуоло - Парма или Леванте - Билбао.Мада и твојов муабет држи вода.

Оф до кај стигна муабетов. Фино кажа @DeviAngel во Италија стално се играло со памет, тука нема што да се дискутира. Друго, смешно е уопште да ги споредуваме Кулибали и Мегваер.

Или не си ги глеал Кардиф и Барнли или не пратиш Серија А. Како и да е, ова е пост кој припаѓа длабокото, односно на самото дно на форумските анали, тука некаде со постовите кои содржеа споредба на Клеверли и Хендерсон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom