Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

„Мојата цел е да останам во Манчестер Јунајтед, да работиме и напредуваме, да го вратиме клубот таму каде што припаѓа. Не гледам ниедна причина зошто не би останал.

Јас сум сè уште под договор и тој не ми истекува за брзо, всушност се наоѓам на самата средина од истиот и планирам да останам сè додека сопствениците и управата се среќни со мене. Да, се гледам тука и после мојот тригодишен договор, уште еднаш ќе повторам дека единствено прашање е дали г - дин Вудвард и челницитесакаат да ја продолжиме соработката.

Затоа што не се однесувам како кловн покрај аут линијата мислите дека сум ја загубил страста? Претпочитувам да сум позрел, подобро е за мојот тим, подобро е за мене, не треба да изгледаш како лудак за да си страствен менаџер.

Целосно сум посветен на Манчестер Јунајтед, сакам да останам и немам причина да размислувам спротивно!“ - Жозе Мурињо

Што ќе кажете за ова?

Attachments

• DMLvSqQW4AEv2Dj.jpg
    DMLvSqQW4AEv2Dj.jpg
    73,8 KB · Прегледи: 13
си го дупи конте дека као мајмун праи егзибиции на утакмица
и добро е ако остане, моментално онака ниеден тренер нема добар а да можеме да го земеме

Sent from my iPhone using Tapatalk

Милинкович-Савич и Малком/Гелсон Мартинс ми се желби за зимово.Мада Мартинс тешко дека ќе замине од спортинг на полусезона плус има играно во ЛШ

Пуштете СК4, ги има сите голови на Кантона. Каков човек :eek:

Кога веќе има распродажба во Арсенал, зошто не им го собереме Волкот? Ете Сити ќе го земат Санчез и ние со ***** в раце ќе останеме пак? Не е класа, ама е барем домашен играч со големо искуство од ПЛ и игра на за нас, ранлива позиција. Ќе имаме какво такво десно крило, барем тоа ќе му биде природна позиција. А што знаеш, може и да се разигра кај нас, после толку сезони во Арсенал, може да доживее втора младост :D

Кажи дека не дупиш, те молам...
Кажи бе брат друга алтернатива ајде? Мора стално да се купуваат играчи по 50-100 милиони? Бејл да не случајно е подобар избор?

Кажи бе брат друга алтернатива ајде? Мора стално да се купуваат играчи по 50-100 милиони? Бејл да не случајно е подобар избор?

Значи за тебе добра идеја е да се купи играч кој не е доволно добар за да игра во послаб клуб. Се сеќаваш колку глупо звучиш?

Значи за тебе добра идеја е да се купи играч кој не е доволно добар за да игра во послаб клуб. Се сеќаваш колку глупо звучиш?

И ова се однесува на Арсенал?

Дечкото е замена во Арсенал, и не може да фати прва постава. Пре би Марез, него талентов.

Знам што сакаш да кажеш,ама на погрешен начин го правиш тоа.
Инаку,постот е таман за во најглуп пост на денот,месецот,годината. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom