Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А тебе како ти се чини , подобри бевме со или без ? Јас викам дека побрзо пренесуваме топка без него , отколку со него ! Тоа е благодарејки сега засега на Матич а и Фелаини се повампири оваа утакмица .
Погба е класа играч ама нема карактер да се надоградува и постојано да биде ин , да речеме како Кики . Овој е више Ибра тип , талент од бога колку сакаш ама понашањето во игра е : види колку сум убав и умен .
Има он уште многу да учи , питање е дали има воља .

Се виде лани кога фалаеше против тотенхем и остали ќе видиш и сега.Не зезај која екипа се Базел, Јанг на прва утакмица у сезона, што нема пројдено некој у премиер доста време стигна финти да им продава.

Не викам дека е совршен, ама ипак е квалитетен и прави разлика.Да не беа какви што се Мата и Мики немаше да берам гајле, ама јбг не се константи и споспбни да носат цел тим.А Матич не е донесен да биде плеј и да повлекува напади.

ПС:Погба лани во лига имал креирано околу 76 шанси од кои само 4 беа реализирани,па сега пресуди сам.

голем дел од фан базата на Манчестер ги заслужува само Велосо и Мутињо за во средина, таман играчи како за познавањата. Кога ќе ми текне и Матиќ дека не се сакаше :ROFLMAO:

Ај пак ќе речам, печен беше Переира да изигра неколку утакмици како првотимец оваа сезона овие на позајмица го пратија пак. Се виде дека е созреан да заигра за прв состав и би бил многу корисен во креирање на игра
Ваљда Мурињо ќе го повлече на полусезона.
Така да на полусезона би ги имале плус Рохо, Шо, Ибра и Переира! :cool:

Ај пак ќе речам, печен беше Переира да изигра неколку утакмици како првотимец оваа сезона овие на позајмица го пратија пак. Се виде дека е созреан да заигра за прв состав и би бил многу корисен во креирање на игра
Ваљда Мурињо ќе го повлече на полусезона.
Така да на полусезона би ги имале плус Рохо, Шо, Ибра и Переира! :cool:
Переира на своја воља замина на позајмица

Переира на своја воља замина на позајмица
Не знаев за ова, знам дека Мурињо рече дека не му било јасно како управата го пуштила на позајмица, па мислев дека тие се тие што го пуштаат на позајмица!

голем дел од фан базата на Манчестер ги заслужува само Велосо и Мутињо за во средина, таман играчи како за познавањата. Кога ќе ми текне и Матиќ дека не се сакаше :ROFLMAO:
Не со тие куршуми !
Тој дел од фан базата не дека вика дека Погба не требало да се купи или дека е лош играч . Дека прави разлика , прави . Штета што претерува во тоа правење разлики . Не се однесува на рамниште на кое му се дава доверба . Ако веќе те частеле со капитенска трака , значи ти си патер фамилиус а не галениче . Е таа јанѕа ме јаде мене , кога е он у питање .
За Матич , уште Шнајдерлин кога го купивме , Матич имаше мал спор со Челзи нешто и се шушна за продавање . Си реков : Баш купивме супер играч а еве ти шанса за подобар али ете од пишано не се бега :D .
И некако не памтам некој за него да пишал дека не го сака во МУ . Може сум јалн'ш ,стар човек се' бива !

Баш во најважниот и најгустиот период ни се случува повредата на Погба, во момент кога треба да се фати континуитет за издвојување во сезоната. Да се надеваме дека ќе се справиме со овој хендикеп.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Си пичиме
u08u7lc54vlz.jpg

Сигурно е ова за Погба месец дена? Зошто после е пресот на Мурињо. Погба не Погба и јас се согласувам со Видук, и со поставите од пријателските летово треба да се победат. Доволно е еден од Рашфорд/Марсијал да има свој ден, Лукаку дека е во beast mode не треба да се споменува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom