Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бентекето пак гол, биднаа веќе 5-6 а септември сме, ако продолжи вака веќе во декември ќе можеме да цитираме експертизи од трансфери темата. Како на пример докторскава теза што ми е во потпис.

Како играат Линделоф и Марсијал? Објективно ама

Марсијал тешко со топка да се састави. А шведот е сосема ок за разлика од претходно.

Зимај си го дома , по двор нека ти игра :D !

Би го зел али Мур не го дава пошто знае дека Мики највише знае фудбал од цела прва постава. Уметник е со топка.

И мене ме нервира некад Микитарјан ама во право е колегава од погоре. Има ненормален преглед на играчите и играта, како да игра фудбал со satellite view и затоа лесно асистира. За реализација сеа јбг, не е донесен за тоа.

Фелаини си ја работи работата одлично..Браво Раш..

Rashford has now scored on his debut in the Premier League, Europa League, Champions League, FA Cup, League Cup and for England #mulive

Одлично, вака треба

Марсијал освен еден продор кога измести 2ца не се состави со топка. Мата доста незабележлив денес. Мики многу себичен на моменти, при крај можеше да му асистира на Лукаку ама влезен беше во Меси филм па проба да дрибла преку нозе.
Старата добра врска Јанг-Фела. Најактивни денес. Јанг е одличен за бекап, би го играл пред Дармиан во секое време, и лево и десно.
Лукаку 6 од 6. Ѕвер.
Браво и за Рашфорд.

5 минути пред крај Олд Трафорд,празен.Ебве тоа лингурите.И на -50 и на мраз и на снег и на тренинг би го гледал Јунајтед. Иако екипа како Базел не е показател,доба игра и добар резултат,иако многу сакав да им шибнеме 5 комада,сепак сум задоволен.
Дефинитивно Реши пред Тони.
Тони е супер играч,експлозивен брз,интелегентен,али не доработува.Ќе тргне у пробив и ако ја изгуби топката се откажува,не брка.
Линделоф добар,али му треба уште работа.
Останува уште ЦСКА сеа на 27 да ја плеснеме и сме завршиле пола работа.Само многу ладно у Москва уште сеа,тек на 27 што че биде,страв ми е да помислам !

Ме бендисува победава. Јанг добар, си го одработи своето. Може добар бекап да биде за Валенсија. Уфф колку ни е остарена :D деснава бековска позиција али то е то нека крпат. Испадна вистина дека без Погба играме подобро, али добро Базел и не е некакво мерило за тоа. Штета што се повреди, само да не паузира многу. Кој ќе го гледа Ерера стартер сега :( или можда ќе се проба со Керик. ;) Без плукања по Мики ќе ве молам, има голема фудбалска интелигенција и само нека прави асистенции, некој мора и тоа да го одработи (y). Лукаку и Раш си крцкаат :aplauz:.

5 минути пред крај Олд Трафорд,празен.Ебве тоа лингурите.И на -50 и на мраз и на снег и на тренинг би го гледал Јунајтед. Иако екипа како Базел не е показател,доба игра и добар резултат,иако многу сакав да им шибнеме 5 комада,сепак сум задоволен.
Дефинитивно Реши пред Тони.
Тони е супер играч,експлозивен брз,интелегентен,али не доработува.Ќе тргне у пробив и ако ја изгуби топката се откажува,не брка.
Линделоф добар,али му треба уште работа.
Останува уште ЦСКА сеа на 27 да ја плеснеме и сме завршиле пола работа.Само многу ладно у Москва уште сеа,тек на 27 што че биде,страв ми е да помислам !
Фергусон тие гостувањата по Русии и Украини идеше на Х, и јас мислам дека не треба форсирање. Ладно е, замрзнат е теренот, да не се повреди уште некој за без врска.

Некое инфо за Погба има?

Инаку Фелаини искина еј. Се залага премногу човекот и неслучајно Мурињо го испофали на прес. За вакви противници е измислен човекот и треба почесто да се зема во предвид тоа.

Мики има многу квалитет, ама човекот не е константен ни во текот на еден меч, а камоли во серија натпревари. Толку топло-ладно од еден играч немам видено.

Линделоф-Смолинг солидно со оглед на тоа што не ни имаа некоја преголема работа, иако не сум импресиониран од Линделоф засега. Да се надеваме дека му треба време за адаптација да му го видеме вистинското издание и да не демантира.

Марсијал ми е енигма. Ќе влезе од клупа ќе искине, потоа го редиш стартер и место да прави продори по страна, да асистира и да шутира, тој се враќа позади Блинд и ни 20% од тоа што го дал кога влегол од клупа во некој претходен меч.

И за крај, Матич е доктор во срединта. Како лагано без паника си игра. Зделка на летото ми е засега за нас.

Фергусон тие гостувањата по Русии и Украини идеше на Х, и јас мислам дека не треба форсирање. Ладно е, замрзнат е теренот, да не се повреди уште некој за без врска.
Мислам дека е вештачка трева на ЦСКА арена.Ќе им треба 20 минути само да се загреат.И тоа што викаш ти,да не чуе зло да се повреди некој.Уште сега знам кој ќе си оди наредна сезона,и кој ќе дојде.Можеби уште и во Јануари.Желба ми е Реши да ја земе 7цата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom