Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како играат Линделоф и Марсијал? Објективно ама
Зимај си го дома , по двор нека ти игра!
Фергусон тие гостувањата по Русии и Украини идеше на Х, и јас мислам дека не треба форсирање. Ладно е, замрзнат е теренот, да не се повреди уште некој за без врска.5 минути пред крај Олд Трафорд,празен.Ебве тоа лингурите.И на -50 и на мраз и на снег и на тренинг би го гледал Јунајтед. Иако екипа како Базел не е показател,доба игра и добар резултат,иако многу сакав да им шибнеме 5 комада,сепак сум задоволен.
Дефинитивно Реши пред Тони.
Тони е супер играч,експлозивен брз,интелегентен,али не доработува.Ќе тргне у пробив и ако ја изгуби топката се откажува,не брка.
Линделоф добар,али му треба уште работа.
Останува уште ЦСКА сеа на 27 да ја плеснеме и сме завршиле пола работа.Само многу ладно у Москва уште сеа,тек на 27 што че биде,страв ми е да помислам !
Мислам дека е вештачка трева на ЦСКА арена.Ќе им треба 20 минути само да се загреат.И тоа што викаш ти,да не чуе зло да се повреди некој.Уште сега знам кој ќе си оди наредна сезона,и кој ќе дојде.Можеби уште и во Јануари.Желба ми е Реши да ја земе 7цата.Фергусон тие гостувањата по Русии и Украини идеше на Х, и јас мислам дека не треба форсирање. Ладно е, замрзнат е теренот, да не се повреди уште некој за без врска.