Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Аман бе јас што не ја ни гледав да ви наоѓам инфо :D

I don't know, honestly, but by experience, just by looking and feeling it, I think it's a hamstring," he said. "Big, small, I don't know. But a hamstring presumably." - JM

Некое инфо за Погба има?

Инаку Фелаини искина еј. Се залага премногу човекот и неслучајно Мурињо го испофали на прес. За вакви противници е измислен човекот и треба почесто да се зема во предвид тоа.

Мики има многу квалитет, ама човекот не е константен ни во текот на еден меч, а камоли во серија натпревари. Толку топло-ладно од еден играч немам видено.

Линделоф-Смолинг солидно со оглед на тоа што не ни имаа некоја преголема работа, иако не сум импресиониран од Линделоф засега. Да се надеваме дека му треба време за адаптација да му го видеме вистинското издание и да не демантира.

Марсијал ми е енигма. Ќе влезе од клупа ќе искине, потоа го редиш стартер и место да прави продори по страна, да асистира и да шутира, тој се враќа позади Блинд и ни 20% од тоа што го дал кога влегол од клупа во некој претходен меч.

И за крај, Матич е доктор во срединта. Како лагано без паника си игра. Зделка на летото ми е засега за нас.
И коментаторот на БТ Спортс го вика тоа.Било кој од двајцава да влезе како замена на другиот дава гол.Можеби тоа му е тактика на Моу.Само Тони почна да ме нервира ќе изгуби топка и жесто да брка,се мршти ко детиште,ист ко Ибра.Цело време зум го даваа послем секоја загубена топка,намрштен и фатен за половина!

Мики катастрофа, 1000 топки изгуби, се отепа од плеткање со нозете цела утакмица. Марсијал можеби е поталентиран од Рашфорд ама овај вториот повеќе се труди и посериозно си ја сфаќа работата.

Дечки, знаете ли кога играат резервите овој викенд? На официјалната не можам да се снајдам, ми дава некои резултати од ланската сезона.
Инаку, во сабота летам за Манчестер, ќе ги гледам во живо на Олд Трафорд против Евертон и ќе носам со мене македонско знаме, може ќе се види, горе ќе сум у курац на Sir Alex Ferguson Stand. Може и ќе ме дадат на ТВ :vozbud:

Untitled.png

Таму негде отприлика кај што е белиот круг....

5 минути пред крај Олд Трафорд,празен.Ебве тоа лингурите.
Ако си бил на Олд Трафорд на натпревар што се игра во вечерен термин, ќе знаеш зошто си одат малку порано, (плус дожд истура) и мене ми беше чудно пред да одам, ама сега веќе знам. :)
Тешко се стига до превоз после натпреварот. 75к народ треба да си оди дома. Јас чекав слободен автобус од 23:00ч до 00:20. плус исто така истураше дожд.

Прочитај во правилникот, мислам дека нема да ти дозволат да внесеш наше знаме. И камера со објектив како и селфи стик немој да носиш. За вториве две сум 100% сигурен дека не смееш да ги носиш со себе.[DOUBLEPOST=1505263623][/DOUBLEPOST]:tapp:

Последно уредено:
Сме играле подобро без Погба мхм, ќе видите кое мучење ќе е сеа да се пренесе топка до нападот, ќе се чека на Рашо/Марсијал ко пред некоја сезона, Мата/Мики синдромите им ги знаете иако се итекако способни.

Не знам зошто Мурињо не го проба Рашфорд на десно крило, еве денес имаше решена утакмица и може да го проба, ќе дојде ситуација кога ќе биде потребен некој сличен а уствари сличен да ти е Лингард(поблиску до природно десно крило,брз,десничар, што ќе трча и покрива) и ондак сфаќаш колку сме се заебале.

Дечки, знаете ли кога играат резервите овој викенд? На официјалната не можам да се снајдам, ми дава некои резултати од ланската сезона.
Инаку, во сабота летам за Манчестер, ќе ги гледам во живо на Олд Трафорд против Евертон и ќе носам со мене македонско знаме, може ќе се види, горе ќе сум у курац на Sir Alex Ferguson Stand. Може и ќе ме дадат на ТВ :vozbud:

Untitled.png

Таму негде отприлика кај што е белиот круг....
Mon 18 Sept - Chelsea (A) 19:05 BST
Fri 22 Sept - Derby County (H)

Сме играле подобро без Погба мхм, ќе видите кое мучење ќе е сеа да се пренесе топка до нападот, ќе се чека на Рашо/Марсијал ко пред некоја сезона, Мата/Мики синдромите им ги знаете иако се итекако способни.

Не знам зошто Мурињо не го проба Рашфорд на десно крило, еве денес имаше решена утакмица и може да го проба, ќе дојде ситуација кога ќе биде потребен некој сличен а уствари сличен да ти е Лингард(поблиску до природно десно крило,брз,десничар, што ќе трча и покрива) и ондак сфаќаш колку сме се заебале.
А тебе како ти се чини , подобри бевме со или без ? Јас викам дека побрзо пренесуваме топка без него , отколку со него ! Тоа е благодарејки сега засега на Матич а и Фелаини се повампири оваа утакмица .
Погба е класа играч ама нема карактер да се надоградува и постојано да биде ин , да речеме како Кики . Овој е више Ибра тип , талент од бога колку сакаш ама понашањето во игра е : види колку сум убав и умен .
Има он уште многу да учи , питање е дали има воља .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom