Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За 30 декунди да добиеш жолт па црвен во можеби најважниот натпревар во сезоната треба стварно да си идиот.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Добро сега и ти, мора и такви да има во тимот. Ако ништо друго, барем нема да го гледаме наредната во тимот, кец у кец чиста добика :)

Море ако изгубиме до крај на живот да не го видиме

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Очекував вакво нешто, баш на другарите преги им кажав 0-0 камен или евентуално ќе тепа некоја екипа 1-0. И не ме нервира што игравме вака, колку што ме нервира што цело второ полувреме не ни пробавме да дадеме гол. Па ни малите екипи не играат 100% дефанзива, срамота е.

Не ми мења ништо црвениот на Фелаини, ниту имавме игра, ниту активен резултат, како на пример глупоста што ја направи со Евертон. А дека е теле глупо, е. Клубов си пати од ваквите јојо играчи, 2-3 меча добри, и третиот епска глупост.

Коњ глуп, знае дека судијата е зад него, си го чукна поштено, и се прави на тошо.

Не знам каде Жозе планира да собира поени, играме со кокошките и со Арсенал на гости, ама некаде ке мора да го смени овој автобус.

Се осеќа отсуството на Погба.
У смисла ?
Со оваа поставеност на играта , можеше само да се заигра пред шеснаесет и да примевме гол .
Додуше јако се осеќаше и отсуството на Миктаријан .

Многу лош натпревар од наша страна, треба да сме задоволни со бодов.
Мики криминален денес, требаше Лингард да влезе многу порано на негово место. Во ситуација кога го нема Погба, Мики треба да е тој кој ќе смири игра, ќе задржи топка... а не секоја топка што ќе ја добие да ја изгуби.
Тоа е, со овој состав толку.

Средината денес :sramezliv:. Очекуваа Раш и Марсиал да земат и да ги поминат сите.
Мики денеска беше колку само да се потполни квота од 11 играчи, ни напред ни назад играше.

дечки дај не заебавајте со коментариве, бодчето денес е како планина големо :) едно нешо многу ме нервираше денес посебно второ полувреме... јебем ли ти Мурињо, па Марсијал и Мики играа денес позади Фелаини Ерера и Рашфорд... најдобрите партии Мики ги пружи кога игра на 10ка, не кога е на крило (плус дуплирање во одбрана со Валенсија) исто и Марсијал најдобро игра кога не е оптеретен со дуплирање во одбрана.. ама изглеа планот беше ако се даде некако гол во прво полувреме океј, ако не второ БУНКЕР :D

Не ми мења ништо црвениот на Фелаини, ниту имавме игра, ниту активен резултат, како на пример глупоста што ја направи со Евертон. А дека е теле глупо, е. Клубов си пати од ваквите јојо играчи, 2-3 меча добри, и третиот епска глупост.

Коњ глуп, знае дека судијата е зад него, си го чукна поштено, и се прави на тошо.

Не знам каде Жозе планира да собира поени, играме со кокошките и со Арсенал на гости, ама некаде ке мора да го смени овој автобус.

Не заебавај, денес со овој состав премија беше бодот. Јас дури и се зачудив што игра Марсијал, мислев Јанг ќе почне наместо него.

Не заебавај, денес со овој состав премија беше бодот. Јас дури и се зачудив што игра Марсијал, мислев Јанг ќе почне наместо него.

Meх, со она што го "игравме" денес, таман си е.

Некој пиша погоре, ја би играл Јанг и Лингард у дербиво, барем ке изиграат со срце.

Ама не знам што очекувавте од Мики кога очигледно и тој и Марсијал имаа повеќе дефанзивни задачи. Кога и да имавме напад, беше едниот од двајцата и Рашфорд против цела одбрана на Сити, јасно дека нема да направат ништо. Мечот копи-пејст од Ливерпул, буквално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom