- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.782
- Поени од реакции
- 70.551
На лево ваљда е гужвата?
Ej, не знам кај терам од нервоза...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На лево ваљда е гужвата?
со душа чекаа од повреда да се вратиАбе ич не ми текнува на никовите ама имаше членови што пишуваа дека Рохо бил играчина.... ццц, слаба ми е меморијава.
со душа чекаа од повреда да се вратиАбе ич не ми текнува на никовите ама имаше членови што пишуваа дека Рохо бил играчина.... ццц, слаба ми е меморијава.
Да ти помогнам , јас пишав дека Рохо ми личи на Најдовски кога дојде у Вардар . Сила чок акал јок. И нормално изразив надеж дека ќе се развива како Илија.Абе ич не ми текнува на никовите ама имаше членови што пишуваа дека Рохо бил играчина.... ццц, слаба ми е меморијава.
Друга работа што не го сакаш Фелаини во тимот а сосем трето е што се случи вчера . Си го доби Хут , по мерка онака и заслужено!Мерак ќе ми направат ако го казнат на Фелаини за удар со лакт на Хут до крај на сезона, како што го казнаа на Али, абе око да не му видам, да му ебам тоа колку неинтелигентно и непокретно суштество е. Мојс е крив што го зеде и него племето да му ебам.
Никој од нас не го сака Фелаини ама си го бараше Хут и освен обострана казна, се друго ќе е нефер.Мерак ќе ми направат ако го казнат на Фелаини за удар со лакт на Хут до крај на сезона, како што го казнаа на Али, абе око да не му видам, да му ебам тоа колку неинтелигентно и непокретно суштество е. Мојс е крив што го зеде и него племето да му ебам.
Друга работа што не го сакаш Фелаини во тимот а сосем трето е што се случи вчера . Си го доби Хут , по мерка онака и заслужено!
Абе најдобро е да не поштеди од неиграње, макар тоа би било и со казна спрема него иако неправедна, затоа што ЛВГ не планира да го одмара како што се гледа!Никој од нас не го сака Фелаини ама си го бараше Хут и освен обострана казна, се друго ќе е нефер.