Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

wtf ???
Смолинг ??
немој да ме јебеш...

Ама ова е по гласањето од играчите, а според фановите како стојат работите?

Anthony Martial's debut goal against Liverpool at Old Trafford has been voted Goal of the Season for 2015-16. Congrats, Anthony![DOUBLEPOST=1462226783][/DOUBLEPOST]MORE FROM THE BOSS
"We've fought back many times [this season], so you can applaud the players, because they've done it. I came to England to win a trophy, but first we have to qualify for the Champions League."

VAN GAAL'S VIEW
"We're still in a position to qualify [for the Champions League], and we're in the final of the FA Cup," the manager says. A line which brings applause from those inside the room.[DOUBLEPOST=1462226958][/DOUBLEPOST]де геа :) third in a row....
се израмна со Кристијано по бројот на награди :)

Последно уредено:
DAVID'S REACTION

De Gea: "It's difficult to say something, to win three years in a row is amazing, I'm really happy. It's an honour and I want to say thank you to every, I think we have some of the best fans in the world - thank you to everyone."

Не можам да најдам нешто видеа од вчера. Ме интересира какво “шоу“ имал ЛВГ.

Ја едино разбрав дека рекол дека клубот е во транзиција и дека биле премногу високи очекувањата. Тоа е се што треба да знаете за тоа каков човек седи моментално на менаџерската позиција.

Ја едино разбрав дека рекол дека клубот е во транзиција и дека биле премногу високи очекувањата. Тоа е се што треба да знаете за тоа каков човек седи моментално на менаџерската позиција.
Не дека не е во право ама таа негова транзиција без здравје не остави :( !

Не дека не е во право ама таа негова транзиција без здравје не остави :( !
Транзиција беше периодот 2004-2006, без титула во ПЛ но со смена на генерации и константна борба за титула (минимум 3то место). Ова сега е криза, и тоа длабока резултатска криза во која е западнат Јунајтед. Три години тимот не се бори за прво место.
Еве ви најдобар пример. Од ова

спаднавме на ова

Транзиција беше периодот 2004-2006, без титула во ПЛ но со смена на генерации и константна борба за титула (минимум 3то место). Ова сега е криза, и тоа длабока резултатска криза во која е западнат Јунајтед. Три години тимот не се бори за прво место.
Еве ви најдобар пример. Од ова

спаднавме на ова

Го памтам Јунајтед и подолу од 3 то место ама не е тоа муабетот .
Демек транзиција е ако е до 3 место , се понатаму е криза .
Не знам од кај параметрите ама по таа логика на Лестер треба да му се одземе титулата . Они без никакви критериуми онака нагло ја земаа титулата .
Реално со играчкиот состав во последниве 2-3 години да очекуваш титула и постојано играње во ЛШ , ќе да е малку многу . Оваа сезона игравме без 70% одбрана цела сезона и очекуваш борба за титула ?
Остај го старчево , он си работи колку што му фаќа умот . Проблемот изгледа е троа погоре ама ај да се надеваме дека ова лето ќе се оправат !

Не знам од кај параметрите ама по таа логика на Лестер треба да му се одземе титулата . Они без никакви критериуми онака нагло ја земаа титулата .
Реално со играчкиот состав во последниве 2-3 години да очекуваш титула и постојано играње во ЛШ , ќе да е малку многу . Оваа сезона игравме без 70% одбрана цела сезона и очекуваш борба за титула ?
Остај го старчево , он си работи колку што му фаќа умот . Проблемот изгледа е троа погоре ама ај да се надеваме дека ова лето ќе се оправат !
Во самиот пост е одговорот.
Кој е виновен што Блинд игра ПРВ централен дефанзивец? ПРВ.
Можеби со играчкиот кадар, тука некаде ни е местото 5 (плус-минус), но кога ќе ми текне дека моменталниот тим 90% е скроен по мерка на пијаницата ми се повраќа. Секоја чест што го исчисти старото ѓубре но зошто? За да донесе ново?
Па уште тимот имал високи амбиции :facepalm:
Алоооо.. копиле.. Јунајтед го менаџираш!!
Уште повеќе се нервирам кога ќе ми текне дека кога играме без таа негова fucking филозофија, играчите даваат многу повеќе него обратно.

Реално, маката е што не тепаа Вотфорд, Бормут, Сандрленд. А со Топ 4 имаме најдобар скор од сите екипи.

Има разлика од тоа да се бориш за титула, и од тоа да не се бориш за истата. Ако не ја препознаваш, твој проблем. Никој не очекува од Јунајтед секоја година да ја освојува титулата, тоа не е ни возможно а уште помалце интересно. Ама не може мене некој холанцки петел да ми кажуе поминало времето кога Јунајтед освојувал титули. Не можеш да го оствариш тоа за кое си доведен и платен? Чао. Ниту еднаш не сум видел самокритика од негова страна. Не може ростерот да ти биде крив кога твоја работа е да го креираш.
Ако биде истово и со Мурињо, односно ако нема резултати, истите пцуења ќе бидат. Никој не го бара затоа што е убав, слаткоречив или не знам што, туку затоа што веруваме дека ќе ги смени работите на подобро.
Еве го, дојде мај, а ние се надеваме факинг Арсенал да ни ја спасува сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom