Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе ич не ми текнува на никовите ама имаше членови што пишуваа дека Рохо бил играчина.... ццц, слаба ми е меморијава.

Ако гледаме така и Клеверли сите чекаа да се врати од повредата онаа сезоната 2011/12.

Абе ич не ми текнува на никовите ама имаше членови што пишуваа дека Рохо бил играчина.... ццц, слаба ми е меморијава.
Да ти помогнам , јас пишав дека Рохо ми личи на Најдовски кога дојде у Вардар . Сила чок акал јок. И нормално изразив надеж дека ќе се развива како Илија.
Иако не сум од тие поборниците на Црвенко , ситуацијата беше за жалење . Дури и Рохо беше освежување и надеж во тој период , за жал.
Баш летото кога го земавме за репрезентација на светско изигра како мува без глава , освен еден двајца на форумов другите беа презадоволни од трансферот .
Ок , Гаетан е пожилав од Мата ама со враќањето на Руни тоа место е зафатено , лево да се спика како што рече Видук таму е гужва невидена . Така да треба десно да се бара чаре , Валенсија е само за ротации , не и за стално од коло во коло.
Треба да се ориентираме на засилувања од АПЛ , кои се ваќе адаптирани на играта на островот .
И треба да му се сменат апчињата на ЛВГ од ден во ден се позабеган е !
http://www.skysports.com/football/n...f-he-will-be-at-manchester-united-next-season

Последно уредено:
Мерак ќе ми направат ако го казнат на Фелаини за удар со лакт на Хут до крај на сезона, како што го казнаа на Али, абе око да не му видам, да му ебам тоа колку неинтелигентно и непокретно суштество е. Мојс е крив што го зеде и него племето да му ебам.

Мерак ќе ми направат ако го казнат на Фелаини за удар со лакт на Хут до крај на сезона, како што го казнаа на Али, абе око да не му видам, да му ебам тоа колку неинтелигентно и непокретно суштество е. Мојс е крив што го зеде и него племето да му ебам.
Друга работа што не го сакаш Фелаини во тимот а сосем трето е што се случи вчера . Си го доби Хут , по мерка онака и заслужено!

И сите шанси за топ 4 ни отидоа.
Не заслужуваме подобро ако не го тепаме лестер дома.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Никој од нас не го сака Фелаини ама си го бараше Хут и освен обострана казна, се друго ќе е нефер.

Друга работа што не го сакаш Фелаини во тимот а сосем трето е што се случи вчера . Си го доби Хут , по мерка онака и заслужено!
Никој од нас не го сака Фелаини ама си го бараше Хут и освен обострана казна, се друго ќе е нефер.
Абе најдобро е да не поштеди од неиграње, макар тоа би било и со казна спрема него иако неправедна, затоа што ЛВГ не планира да го одмара како што се гледа!

Апелирам за правилна употреба на удвоен предмет. Исклучок членовите со Чаирско потекло.

Ете до кое дереџе дојдов како фан на Јунајтед , потегот на Фелаини да ми се чини најака работа во сезоната 15/16 . Да не ме разберете дека пропагирам , ќотек . Не , ами жар , карактер , борба , понекогаш и крв на теренот . Чесно кажано тоа на Јунајтед му недостасуваше цела сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom