Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

детево како игра за младинците добар е ???
Да, одличен е. Тванзебе беше на клупа против ЦСКА ама тој може само стопер и ДМ, Камерон ги покрива и лев бек и стопер. Брзина, агилност, не можеш да го фатиш во расчекор, не е наивно дете, ене пред малце се виде, треба да изведе аут, не брза да изведе ко муле, губи време, се тегне.. ;) Лани мислам дека даде и некој гол за младите, и офанзивата и дефанзивата му се јака страна.

Мааалку поприроден состав вади и одма се "подобри".
Чудно ми е за Дин. Еве неколку утакмици наназад не не осакатува. Ќе фатат од ФА наредно Еткинсон ќе ни го стават.

Мене целата приказна со Марсијал ми е неверојатна. Никој никаде не го споменуваше детето, од нигде никаде Манчестер плати големи пари за него, и тој е најдобар во тимот, на 20 години. Па што правеа сите европски скаути?

Како само го намести пеналот, секоја чест. Се намести како да ќе шутира и кога она телето тргна да блокира со лизгачки старт, само продолжи да трча и се сруши сосем природна. Класа.

Инаку, и Швајнштајгер искина денес, германска работна етика.

Мене целата приказна со Марсијал ми е неверојатна. Никој никаде не го споменуваше детето, од нигде никаде Манчестер плати големи пари за него, и тој е најдобар во тимот, на 20 години. Па што правеа сите европски скаути?

Како само го намести пеналот, секоја чест. Се намести како да ќе шутира и кога она телето тргна да блокира со лизгачки старт, само продолжи да трча и се сруши сосем природна. Класа.

Сите европски скаути го следеа. :)

не ќе гледаш две утакмици - 3 гола ќе паднат. Свашта.

толку долго се немавме израдувано на два гола во утакмица што видеоно Бушииииииии сосема се поклопува со моментов.

Конечно да победиме и ние пред репрезентативна пауза. :D
Исто како и неколкуте претходни натпревари, контрола на играта со малку шанси. Полека почнаа да доаѓаат и головите што ме радува и се надевам дека во наредните натпревари ќе проработат офанзивците уште повеќе.

Oдбраната одлична повторно. Колку сме подобрени сезонава во одбрана чудо некое. И тоа од стартните би рекол дека само Смолинг е стандарден од одбраната. Без Шо, Дармиан/Лав, Џонс.
Изгледа цело лето вежбале само одбрана па затоа одбраната ни е коска а нападот се мачи. :D

Се одлепивме малку од Вест Хем :). Ерера го има тој остар пас, одличен трк на Марсијал, си изнуди пенал. Си го гради името, со искуство ќе стане се' подобар и подобар. Браво за потегов со бекчето, па и Руни/Ерера замената. Следна на гости против Ватфорд, а после во директна битка за 3тото место со Лестер. :confused:

Мммм не е баш дека дремеле сите европски скаути. Не знам колку пратиш во последно време статии за него, испадна дека Челзи испратиле многу појак пакет за трансферот на Марсијал истиот ден кога пратиле и Манчестер. Затоа и Монако го натераа да потпише нов договор летоска, веројатно почувствувале дека се засилил скаутингот од европските клубови. Прво се јавија Тотенхем за него
http://www.skysports.com/football/n...pen-talks-with-monaco-to-sign-anthony-martial
eве го и Венгер како вели дека се интересирал и за Марсијал и за Курзава но му рекле од Монако дека не се за продажба па не ни ставил трансфер на мисла
http://www.theguardian.com/football/2015/oct/03/arsene-wenger-monaco-anthony-martial-not-for-sale

исто и бил гостин на академијата на Сити пред некоја година но прерано му било за трансфер, имал 14-5 години. Мислам дека Евра тука заврши голема работа затоа што како лик е светост во Монако па му сугерирал нешто, исто така и Кантона е синоним за Ман Утд во Франција па кај напаѓачиве се јавува некоја благонаклонетост.

Ај ние што ниеден го немаше гледано од нас, си признавме, па плукавме тука по управата на 30 август, ами членови што се декларираа дека пратат француско и се смееја, подобро Лаказете да сме го зеле или Кавани мртвото? :ROFLMAO: Само @MkDon не просветли дека е ѕвер :D

Супер трансфер лето, дај боже секое лето да потпишуваме старци со хронички повреди и преплатени тинејџери :D

Лестер има гревови за плаќање :) прво на Лестер да му покажеме кај му е местото, па после наредно коло на Славен Билиќ и Вест Хем да им покажеме дека не сме ние Ливерпул, Челзи, Арсенал, Сити...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom