Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Zaso ne sutiraat van sesnaesetnik? Ne se brojat golovite taka? Aman.
Баш ова сакав да го кажам, не само што не шутираат, туку нема ни пас по средина во 16никот. Како рагби тим да сме, само лево и десно подаваат. :tapp:

Едини што игра е Смолинг:cuc:,другово боранија,гледам ја пак ни се смешка 0-0

Овие заборавија како се шутира топка, треба некој да ги научи пак

Па мноогуу зе спории мноогууу, како да се игра некој ревијален меч се влечат 2 минути. Мора побрзо и почесто да се обидуваат и ќе дојде голот, Керик треба да се замени со Ерера или Фелаини.

А голманот што задржува време уште во 5та минута се да му е*ам.

Herrera Izgleda ke vlaga, bese vo diskusija so LvG koga iskacaa

Друга работа,слепецу Лингард,кога гледаш дека не ја прими најдобро и си даде подолг фор,гледаш дека Џони влага со лизгачки старт,направи финта шут од лево намести ја на десно,ќе го прати по боранија,после тоа ќе му дојдеше другиот,дај му ја на Руни,зицер ситуација,шах мат.
Ебати тоа неинтелегентните .

овие не автобус, воз со 100 вагони имаат паркирано пред гол... не можеш никако да го пробиеш, јебем ли им се... Керик ко некоја пичица додава до најблискиот играч или пас во воздух накај шеснаесетник, шо подалеку топката од него... нека го седне на клупа и Ерера нека влезе, барем трча и прави триаголници и четириаголници :pos: Керик премногу статичен е...

Заборавивме како се прави акција за гол,а камо ли гол да дадеме.Со ваква мртва игра ништи не правиме..

A little bit of deja vu for Louis Van Gaal. Ни фали една работа, не сме фуриозни. :D

Добро бе пак си со овие ВБА ќе се мачиме, луѓе на трибини одат и гледаат подавања...Освен потегот на Марсијал и ударот кон гол не видов ништо друго. И пасот од Швајни до Руни кога промаши Мата со лева. Ама тешко се пробива одбрана на чело со Џони Еванс, што би рекол Луи "it's not easy". :)

Немаме голгетериште физички снажен што ќе ора напред, да влече играчи, што ќе втрчува во празно, ќе отвара повеќе простор за крилата и средниот ред. Вака сме ептен лесни за затварање, неколку главни точки треба да ги запазат и тоа е тоа, кружиме на средина. Одбраната им е излезена понапред и го чуваат голот безбедно.

Нa вaкoв меч мoрa дa се кoристaт мaлкуте шaнси кaкo нa Лингaрд и Мaрсиaл.

Na ovie eden gol da im dades ke se otvorat. Ama odi dadi go...

Зарем е можно после вакво полуврене измена да не направиш?! Каков дебил!!

Уште кoгa видoв декa игрaме сo ист сoстaв кaкo некни, знaев декa не чекa пaк килaвење. Пaк пo стaрo знaчи. А кaквa ирoнијa би билa, Евaнс дa ни зaкaчи еден гoл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom