Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mногу ми е мило за Салфорд, почнав доста да читам вести за нив, добиваат ненормално многу простор низ медиумиве за тим од 7-ма ранг. Ова е огромна победа за нив. За тие што не пратат, Салфорд, тим од 7-ма лига, ги победи Нотс Каунти од 2-ра лига. Нашиов Рој Керол им брани на Нотс.
Гери го викнал Дени Вебер за мечов и овој даде гол, едно време требаше напаѓач да биде во Јунајтед, али никако не успеав да се сетам на дечково.

Технички, и двајцата сте во право... :ROFLMAO:

Брат јас ни право ни криво, не ли гледаш дека тебе те вадам од калта :D

CTNsmyqWEAEJmjE.png

барем интересно да биде, колку сум уморна немам енергија да се концентрирам на досадна утакмица...

ЊБА пак се бранат со 10 души, почнав да заспивам

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk
господ здравје да ти даде што ме просветли со ова ace stream :D ... џамче слика не сецка ништо :D

Dobro koja ni e poentata? Koja e poentata so ovoj smrden sostav? 35 minuti nemame sut u gol.preku kur so ovie podavanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro koja ni e poentata? Koja e poentata so ovoj smrden sostav? 35 minuti nemame sut u gol.preku kur so ovie podavanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пизда ти матер џони, сеа ти текна одбранбен играч да изиграваш

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk

Дечки, пропуштам нешто интересно? :P

Шо е Џони крив?
Марсијал шутира како пизда,у средина на гол место да пласира,боље да го утне цел гол него вака.
Швајни и Керик ми глумат пасери,не знаат ни да шутнат ни да подадат у простор,резил средина.
Катастрофа состав,колку и да е слаб Депај ,единствен продорен е.
Ако не ја добијат оваа нека ми се изгубат сите од пред очи.
Прв оној лигушот Ван Гал да му ја ебам таа филозофија со згуснат одбранбен состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom