Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ја ептен се соживеав со ситуацијава еј.. мене уште нозете ми се тресат...
замислете мене... а како му е на Шо...

Ни центаршутови незнаеме да шутнеме .. Повредата на Шо сигурно остави трага на сите фудбалери..

не се знае кој каде игра, што игра... распашана команда...

ужас...катастрофа... се надевам потресени и нервозни се од повредата на ШО

Ајде микрофончето сега нека спаси еден бод :D

:pos:Каков фудбал играме,како муви без глави,апсолутно немаме идеја што да се прави со топката,какви идиоти,катастрофа...

Koj ja ebe utakmicava iskreno , ali jas imam edno da vi kazam.Zimovo treba da se donese ljuta faca sto ke gi aka ovie selskive igraci od zemja.Ubavo go sobra smalling onoj ali malce e.Treba laktanje da ima.I ne sfakam zosto ne se nafrluva na slobodni i korneri a vaka od igra celo vreme.

Ќе претрпев и 10-0 понижување ама ова со Шо ми е премногу. Се вознемирив у пм и ич до утакмицата не ми беше дојдено.

Депај моментално не знае кај тера, не е подготвен за 90мин да игра се виде тоа и во ПЛ а се виде и сега.

Депај колку нема сила бреј, бил спремен

Да ти кажам денес само тој, Марсиал и Швајни изиграа нешто, другите сите катастрофа. Ерера и Мата прекатастрофални. Првиов место како партнер на Швајни да му отвара простор, да се враќа да прима и да разигрува си лета напред и остава се на Швајни. Мата се плашеше да шутира од сигурни шанси, а ја лупа од над 20м. Барем со победа да ми се надоместеше горчинава од повредава на Шо, вака да не испадни само ко со Базел и Бенфика на времето...

Мата тоа вртењето околу топка да си го напика во газ. Шутирај бе да ти ебам шишката, на два пати заеба чисти контри, опали ја како лани против Ливерпул тој ќе ја стопирал.

Абе шо идиоти? Што сакаш да ти прават во 90+ минута? Мора со нафрлени да се проба, мада и тоа не го изведоа како што треба. Утакмицата беше зезната со голот за 1-1 и повредата на Шо. Штета за така важен играч, ова можеше да биде негова сезона. Упм сега како ќе ја состават одбраната?! Ако Блинд оди на лев бек, ќе страда стоперската позиција. Ајде сега да видиме дали имат бекап план за вакви ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom