Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кo че видиш САФ пoследните гoдини вo ЛШ игрaше сo еден пoистурен шпиц, a кoгa ќе беa двaјцa Руни беше пoпoвлечен.
За таму 07-08 кога игравме, ау,ау,ау, тоа беше тим, се вклопија Роналдо,Руни и не беше проблем кој ќе им прави друштво во напад, дали Смит или Руд или Саха, Ричардсон кога ќе ми текне само како играше и ми беше меѓу омилените тоа време. Иглс ми текнува кога влезе, мислев ќе биде нешто од него, даде гол знам на дебито со Евертон мислам беше, и не можам на Велбек да му го заборавам екстра голот ама незнам со кого беше од далеку ја спука, таму блеснаа сите надежи за него. Македа се тепавме со Лацио да го земеме не излезе играч од него.
Имаше оддамна уште тоа дете од Австралија шо го земавме Рајан Дејвис сигурно денес има 14-15 години, исто голем талент го правеа, уште е кај нас?[DOUBLEPOST=1441277230][/DOUBLEPOST]
Prasale za Reus ama Dortmund kaza deka ne saka da go prodade. Ne veruvam deka Dortmund barale 80m a Manchester ne dale. Da bil Dortmund spremen da go dajt, ke dadese Manchester i trocifreno a i ne sum siguren, deka Reus ke sakase da si odi. Znam deka Reus sekoja godina e tema kaj top klubovite ama ne za dzabe go prodolzi dogovorot do 2019 bez odkupna klauzula. I "noviot" Dortmund ne e poznat po toa da dade igraci taka lesno. Gece zamina so odkupna klauzula, togas Dortmund nemase izbor ama sega nikoj nema odkupna klauzula. Kagawa zamina edna godina pred istek na dogovorot i edinstvena sansa bese uste pari da se dobie. Ama ako upravata e ubeden deka igracot vredi poveke od parite, togas se spremni i do kraj da go cuvaat, toa se vide kaj Lewa.
Го спомна Кагава, се разигра пак, и мило ми е за него, дели асистенции пак а богами и голови дава..:aplauz:

Ama ako upravata e ubeden deka igracot vredi poveke od parite, togas se spremni i do kraj da go cuvaat, toa se vide kaj Lewa.

Дортмунд го даваше Левандовски за помалце пари(во друг клуб) од тоа Баерн што нудеше,а Баерн нудеше 30 милиони.Така да, управата водеше инает а не дека проценила нешто друго.

Дортмунд го даваше Левандовски за помалце пари(во друг клуб) од тоа Баерн што нудеше,а Баерн нудеше 30 милиони.Така да, управата водеше инает а не дека проценила нешто друго.

Za 30m odma ke go dadea, ama maksimum 20 dade Baern. Mnogu malku za nego. Upravata odluci deka so Lewandovski sansite se pogolemi Dortmund da vleze vo LS i da dobie Minimum 20m EUR, zatoa i za taa suma ne go dade. I na kraj vo pravo bese upravata. Real dade poveke pari a i plus toa bese zimata pred da mu iztece dogovorot a ne letoska Baern ko go barase. Togas Henes malce polude oti se imaa veke dogovoreno so igracot.

Од друга страна имаш фанови на Барселона кои бараат од членови на форумов да се завземе поцврст став кон судењето со цел да се изврши притисок врз судиите во Шпанското првенство. Топлово ќе држи до кај недела после ќе попушти.

За таму 07-08 кога игравме, ау,ау,ау, тоа беше тим, се вклопија Роналдо,Руни и не беше проблем кој ќе им прави друштво во напад, дали Смит или Руд или Саха, Ричардсон кога ќе ми текне само како играше и ми беше меѓу омилените тоа време. Иглс ми текнува кога влезе, мислев ќе биде нешто од него, даде гол знам на дебито со Евертон мислам беше, и не можам на Велбек да му го заборавам екстра голот ама незнам со кого беше од далеку ја спука, таму блеснаа сите надежи за него. Македа се тепавме со Лацио да го земеме не излезе играч од него.
Имаше оддамна уште тоа дете од Австралија шо го земавме Рајан Дејвис сигурно денес има 14-15 години, исто голем талент го правеа, уште е кај нас?[DOUBLEPOST=1441277230][/DOUBLEPOST]
Го спомна Кагава, се разигра пак, и мило ми е за него, дели асистенции пак а богами и голови дава..:aplauz:

Порано беше тоа со Руд. Кога освоивме 2006/07, летото кога замина Руд и не се донесе вистинска замена за него летото кога сите мислеа дека ништо од Јунајтед, а само Керик го доведовме тоа лето распали Саха со Руни во форот. После тоа доаѓаа и Тевез и Берба, но пак Руни не беше тој најистурен напаѓач и секогаш играше малку поповлечен ама го имавме Кики кој ораше десно и Гигси кој бележеше добри настапи, плус и Нани кој имаше добар напредок. Да не гиспомнувам работниците како Парк и Флеч...Имавме 4-4-2 во шема, но Руни нудеше многу и во нападот, а се враќаше доста во средина.
Ричардсон океј беше братот, али не беше доволно да го носи дресот на Јунајтед. Иглс не даде гол на дебито, го форсираше САФ 2005/06 мислам повеќе, за да го постигне голот против Евертон во тој чудо од меч кога направивме целосен пресврт.

Иначе тој Рајан Дејвис не се развиваше како што се наговестуваше од тој клипот и е ослободен од клубот пред неколку години.

а
Порано беше тоа со Руд. Кога освоивме 2006/07, летото кога замина Руд и не се донесе вистинска замена за него летото кога сите мислеа дека ништо од Јунајтед, а само Керик го доведовме тоа лето распали Саха со Руни во форот. После тоа доаѓаа и Тевез и Берба, но пак Руни не беше тој најистурен напаѓач и секогаш играше малку поповлечен ама го имавме Кики кој ораше десно и Гигси кој бележеше добри настапи, плус и Нани кој имаше добар напредок. Да не гиспомнувам работниците како Парк и Флеч...Имавме 4-4-2 во шема, но Руни нудеше многу и во нападот, а се враќаше доста во средина.
Ричардсон океј беше братот, али не беше доволно да го носи дресот на Јунајтед. Иглс не даде гол на дебито, го форсираше САФ 2005/06 мислам повеќе, за да го постигне голот против Евертон во тој чудо од меч кога направивме целосен пресврт.

Иначе тој Рајан Дејвис не се развиваше како што се наговестуваше од тој клипот и е ослободен од клубот пред неколку години.
А Давиде Петручи, тој од Рома ли го зедовме исто талентиран бил, тој што направи??
Иглс млад го дадовме бе, се сеќавам во Вест Хем играше сеа незнам, ама натпреварот со Евертон ау!!!
Може за некоја година и за Переира ќе збореме вака, мада дечкото има светла иднина ако не кај нас тогаш во друг клуб, ако му даде шанса Ван Гал за 5-6 утакмици ќе успее да се наметне, ама не добива таква шанса уште..

а

А Давиде Петручи, тој од Рома ли го зедовме исто талентиран бил, тој што направи??
Иглс млад го дадовме бе, се сеќавам во Вест Хем играше сеа незнам, ама натпреварот со Евертон ау!!!
Може за некоја година и за Переира ќе збореме вака, мада дечкото има светла иднина ако не кај нас тогаш во друг клуб, ако му даде шанса Ван Гал за 5-6 утакмици ќе успее да се наметне, ама не добива таква шанса уште..
Петручи исто беше талент ама имаше проблеми со колкот, карлицата, не знам што беше, различна е ситуацијата со Переира. Последно што знам беше играч на Клуж, ме мрзи да го гуглам. Има доста утакмици сезонава, Переира мислам дека е 100% стартер во Карлинг.

Лоши се овие дисфункционалности на кичма, карлица, колк, нерв на грб, дискус хернија, последен пршлен и слично бидејќи го кочат движењето и колку и да тренираш, џабе е, успорен снимак ќе бидеш.

Ех кога ќе ми текне на тој натпревар. Мислам дека да не победевме ќе падневме на второ место. Роналдо постигна гол по индиректен удар, од 10 метри, Фридел ја фати топката по пас од негов соиграч. Се очекуваше тежок натпревар, мислам дека многу играчи ни фалеа. Ни направија пресврт и Македа влезе во 60 та минута. Гледав со другарите дома, се заебаваа со мене, го викаа Чедо. На шала им реков дека тој ќе го реши натпреварот. Го туркаа, бутаа, ама дрзок беше маме му ебам. 10 минути пред крај израмни Роналдо се сеќавам и во 93та минута Македа. Гласот го изгубив тогаш. Појако деби и од Руни имаше, многу поголема тежина и уметност имаше тој гол отколку трите на Руни против Фенербахче.

Со АСТОН ВИЛА беше тоа ако се сеќавам.
Ама знам додека Блекбурн ни беше тежок противник додека беше во ПЛ, или Пардју мислам им беше тренер, и Астон Вила со Онил беше по конкурентна каде каде, ми фалат таквите тимови од минатото, Астон Вила за ресект беше, Тотенхем, Њукасл,Блекбурн, некако сите беа исто јаки, Први беа Јунајтед,Ливерпул,Арсенал и Челзи потоа следуваа овие, па идеа тимови како Виган,Шефилд и др.
Сеа Саутемптон играат убав фудбал, ама им ги испокупуваа сите играчи.
Кога ќе ми текне и Џузепе Роси играше кај нас, ама мислам дека во дебито дал гол и истата утакмица страшна повреда добил, потоа го праќаа на позајмици па го одкупија, едно време пак добар беше...
Еј а Силвестре која фаца беше еј!

Најразочаран бев кога испаднавме од Милан од ЛШ, потоа Милан освои ЛШ. Јунајтед исто играа цела сезона ѕверски, ама и Кака ни го спука здраво тогаш кога се судрија Евра и Видич ли беше незнам.[DOUBLEPOST=1441296553][/DOUBLEPOST]
Петручи исто беше талент ама имаше проблеми со колкот, карлицата, не знам што беше, различна е ситуацијата со Переира. Последно што знам беше играч на Клуж, ме мрзи да го гуглам. Има доста утакмици сезонава, Переира мислам дека е 100% стартер во Карлинг.

Лоши се овие дисфункционалности на кичма, карлица, колк, нерв на грб, дискус хернија, последен пршлен и слично бидејќи го кочат движењето и колку и да тренираш, џабе е, успорен снимак ќе бидеш.
Да да лани мислам за Клуж потпиша, едно време се зборуваше дека мислам за него Јунајтед татко му го вработиле како одржувач на некој објект, такво нешто , па на таков начин сме го украле, тогаш како голем талент.

Последно уредено:
Каква уметност голот на Македа батка не заебаај, чиста среќа беше што влезе. Чак и се лизна типот.

Каква уметност голот на Македа батка не заебаај, чиста среќа беше што влезе. Чак и се лизна типот.
Се сврте и го прати по пица играчот на Вила како да има 68 години искуство. Ударот беше пласиран и заврши во аголот. Среќа беше голот против Сандерленд следното коло, голот против Астон Вила беше мајсторски потег од 17-годишник.

machedagoal.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom