За таму 07-08 кога игравме, ау,ау,ау, тоа беше тим, се вклопија Роналдо,Руни и не беше проблем кој ќе им прави друштво во напад, дали Смит или Руд или Саха, Ричардсон кога ќе ми текне само како играше и ми беше меѓу омилените тоа време. Иглс ми текнува кога влезе, мислев ќе биде нешто од него, даде гол знам на дебито со Евертон мислам беше, и не можам на Велбек да му го заборавам екстра голот ама незнам со кого беше од далеку ја спука, таму блеснаа сите надежи за него. Македа се тепавме со Лацио да го земеме не излезе играч од него.Кo че видиш САФ пoследните гoдини вo ЛШ игрaше сo еден пoистурен шпиц, a кoгa ќе беa двaјцa Руни беше пoпoвлечен.
Имаше оддамна уште тоа дете од Австралија шо го земавме Рајан Дејвис сигурно денес има 14-15 години, исто голем талент го правеа, уште е кај нас?[DOUBLEPOST=1441277230][/DOUBLEPOST]
Го спомна Кагава, се разигра пак, и мило ми е за него, дели асистенции пак а богами и голови дава..Prasale za Reus ama Dortmund kaza deka ne saka da go prodade. Ne veruvam deka Dortmund barale 80m a Manchester ne dale. Da bil Dortmund spremen da go dajt, ke dadese Manchester i trocifreno a i ne sum siguren, deka Reus ke sakase da si odi. Znam deka Reus sekoja godina e tema kaj top klubovite ama ne za dzabe go prodolzi dogovorot do 2019 bez odkupna klauzula. I "noviot" Dortmund ne e poznat po toa da dade igraci taka lesno. Gece zamina so odkupna klauzula, togas Dortmund nemase izbor ama sega nikoj nema odkupna klauzula. Kagawa zamina edna godina pred istek na dogovorot i edinstvena sansa bese uste pari da se dobie. Ama ako upravata e ubeden deka igracot vredi poveke od parite, togas se spremni i do kraj da go cuvaat, toa se vide kaj Lewa.