Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

United-4-2-3-1-2.png
топ тимче склопува ван гал, реално сезонава имаат шанса да искористат тоа што челси ќе се влече, на арсенал ќе му се деси март месец, додека пак другиве не ги ни сметам за сериозни екипи сеуште. Сити дефинитивно се класа над сите, така да второ место би било полн погодок.

Наши луѓе се таму во Благоевград,Ќустендил тие места натаму,иако сега малце претопени и поцрнети.:cujte:
Повеќето се раселени по брегот. Имам запознаено неколку луѓе од таму што велат дека се Македонци по потекло и дека познаваат доста такви.

OFFICIAL:Manchester United Champions League squad. Goalkeepers: David de Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone
Defenders: Phil Jones, Marcos Rojo, Chris Smalling, Luke Shaw, Guillermo Varela, Paddy McNair, Matteo Darmian
Midfielders: Carrick, Blind, Young, Herrera, N.Powell, Valencia, Fellaini, Schneiderlin, Schweinsteiger, J.Lingard, Andreas Pereira
Forwards: Wayne Rooney, Memphis, Juan Mata, Anthony Martial, James Wilson
No Victor Valdes not in Champions League squad

И Валенсија наеднаш е пак средина, а Мата стана напаѓач. :D

Туку, замислете Пауел да се разигра. :vozbud::D

И Блинд го вратиле средина...:)
Знам, приметив после тоа ама ме мрзеше да едитирам. :D Повеќе е проблемот околу крилата и напаѓачите, Блинд секако не фаќа место во средината. :D[DOUBLEPOST=1441218549][/DOUBLEPOST]Додуша ништо чудно да стане лево крило на крај :pos:

Море како да направеме Депај+Руни+Марсијал=60+ голови? Формула на равенкава има некој? :D :D :D

[Депај+Руни+Марсијал] - противнички голман = 60+голови. :uzi:

Последно уредено:
Moре колку сакам Пауел да се разигра, страшен шут има, друг во тимот со таков шут немаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom