Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да, малце има изиграно а лани повеќе играл крило него 9, само за помладите селекции на Франција играл деветка. Затоа и се утепавме од прашување дали некој го гледал и само @MkDon од Валенсија реплицираше дека Валенсија играше последно со Монако :)
Исто и на туѓи форуми на Манчестер ги прашуваа луѓе Французи по потекло и тие самите повеќето викаа абе кој ги гледа Монако, во смисол не играле воопшто атрактивен фудбал.

Одма направиле клипови :D

50м е трансферот, со се бонусите може да дојде до 78.5 милиони. За евра збориме. :)

И кога ќе се видат тие податоци,стварно сумата е ненормална,па дури и за размери на Реал....

Неможам да сфатам по која основа Монако барале односно добиле 50 милиони евра за играч со изиграни 53 професионални натпревари....Би сфатил да е сумата пример 20 милиони па со бонуси да стигне до 40-50 у наредните 4,5 години,али вака е стварна страшна сума и мислам дека лоша услуга му се прави на детето кој ќе носи огромен товар,а фановите на Јунајтед со право ќе очекуваат неговите квалитети инстантно да се видат на теренот.

4 години договор потпишал у Јуни, што додатно му качило цена.

4 години договор потпишал у Јуни, што додатно му качило цена.

Пак е огромна цената,реално не е некој етаблиран играч па за новиот договор да праи голема разлика...

Нема везе,не се наши парите,али лоша услуга мислам му се праи,притисок е реално таква трансфер сума за играч со 53 одиграни официјални утакмици...Фановите брзо ќе сакаат да видат резултат од тоа и после една две послаби утакмици ќе почнат да стигаат критиките.

Треба да му се дае шанса,али на таа трансфер сума брзо ќе го стигаaт критиките,не по негова вина можда.

Дај боже за него да не е така,и да си тера топ кариера.

Само да не излезе како Пато на времето во Милан, се нека е на добро па да ги оправда парите.
Имал жена и дете, така да очекувам малку по сериозно да влезе, барем нема пробисвет како Балотели да биде.

:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:[DOUBLEPOST=1441207187][/DOUBLEPOST]п.с. новиов часовник од Bulova, when you see it :angel:

CN5ti1cWgAAZD-C.jpg

Последно уредено:
"My family were definitely a bit nervous because of my high price but I'm going to stay focused on my work," he said.

"I don't worry about the sums. The price is between the two clubs and I'm going there for the football side.

"I don't see myself as being under any pressure. Since I was young, people have told me I have the right characteristics to play in England."

Martial said United manager Louis van Gaal had asked him his best position and been told it was in the centre.

"But he told me I can play in a number of positions," the French Under-21 international added. "It's the coach who decides."

Nor did Martial appear overawed by the prospect of featuring alongside players like England captain Wayne Rooney.

"It's normal Wayne Rooney doesn't know me," he said. "Next to him I'll improve my game a lot."

Добро дете е ова. Ќе го биде и нема да има притисок на него. Барем нашите фанови до сега се имаат покажано скроз фер и коректни кон секој играч, така да ќе имаат сите трпение со него. Има тука од кого да учи и ќе си игра :)

Сега ќе поставам едно глупо прашање за некој ама нека, дали некогаш некој Македонец играл за Јунајтед, потекло, во млади категории и сл?
Берба нели имаше македонски корени :D

Берба има и роднини тука, порано (кога дојде Берба кај нас, 2009 значи) еден од нормалниве бугари на форум што беше од Благоевград потврди.

Абе мене тоа многу не ми е верно дека Бербатов е Македонец. Се мислам да не е измислица само?
Никаде јавно нема изјавено такви работи, или пак јас не можам да најдам.
А имаше нешто пред некое време кога бев загреан за тоа кој од младите Македноци кај играат, мислам Ристовски или Ристевски дете кое демек бил прв Македонец што одиграл неофицијален меч за младите бла, бла. Шознам некој нешто од овие работи да ме просветли?

Абе мене тоа многу не ми е верно дека Бербатов е Македонец. Се мислам да не е измислица само?
Никаде јавно нема изјавено такви работи, или пак јас не можам да најдам.
А имаше нешто пред некое време кога бев загреан за тоа кој од младите Македноци кај играат, мислам Ристовски или Ристевски дете кое демек бил прв Македонец што одиграл неофицијален меч за младите бла, бла. Шознам некој нешто од овие работи да ме просветли?
Македонец е бе кај може таква бела фаца бугарин да е, црни се тие саѓа :D Шала настрана, дедо му бил во ОМО Илинден, поголем доказ од ова здравје.[DOUBLEPOST=1441210970][/DOUBLEPOST]ОМО „Илинден“ е една од неколкуте македонски организации во Република Бугарија, во Пиринска Македонија.

ОМО „Илинден“ е основана на 14 април 1990 во градот Сандански преку обединување на други постоечки македонски организации. Во нејзин состав тогаш влегуваат: „Илинден-ВМРО 89 - Независна" од Благоевград, „Илинден - Независна“ од Софија, „Комитетот за заштита на правата на Македонците“ од Благоевград, „Комитетот на репресирани Македонци од Бугарија“, „Независниот демократски сојуз“ и „Културно-просветното друштво „Јане Сандански““ од село Микрево - Кресна. [1]

На обединувачкиот состанок се избира првото раководство: Стојан Георгиев Томовичин за претседател, Јордан Костадинов за потпретседател, и за членови на Координативниот совет Красимир Илиев и Стојан Бербатов. Во однос на името на обединетата организација, решено е да се отфрли предлогот за употреба на името „ВМРО“ поради неговото негативно значење во одредени моменти од македонската историја. Мнозинството го прифаќа името Обединета македонска организација „Илинден“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom