Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статистички Навас и од Де Геа стои по добро, ама годинките.. Ама кога би можел да бирам од Ван Дер Сар нема по добар голман за мене.

Кој годинки бе брат? 28 годинки за голман се ништо. Па еве ВДС зенитот го постигна на 33-4. Индивидуално е тоа.

Овој трансфер е грабеж. Пофалби до управата за истиот.

А што го тупиш ти уствари сеа ? На што базираш дека е толку болје од Валдес , што во 2 години изиграл цели 8 утакмици за Реал и сеа треба да е најбоље опција , и вие се понашате ко од вчера фудбал да пратите

еве ти колку изиграл да не испадне дека ја лажам
https://en.wikipedia.org/wiki/Keylor_Navas
Ја гледам фудбал не гледам според Википедија. Навас коа бранел за Реал бранел фантастично, еве и симпатизерите на Реал нека кажат дали не сум во право.
Плус коа бранеше за Костарика правеше интервенции кој на пример Валдес ни на сон не би ги напрајл.
А јас колку што пратам фудбал ти не пратиш, така да ја не пратам фудбал од вчера па ти мене да ми даваш факти од википедија

Не не, писмо се праќа таму негде почеток на ноември со порука - "Скапете на тоа дождот" : )) Нешто ко Joey Burton кога отиде у Марсеј кога им се насра на сите у Англија што го кењаа : ))

Тоа исто е ама не е исто... А гледаш инстант Карма го пцујат таму навивачите на Атлетико и Реал... :D

BTW: Кејлор е супер голман, а причина зошто не сака да оди од Реал може да е тоа што не знае ниту да се насмее на Англиски? :D

А што го тупиш ти уствари сеа ? На што базираш дека е толку болје од Валдес , што во 2 години изиграл цели 8 утакмици за Реал и сеа треба да е најбоље опција , и вие се понашате ко од вчера фудбал да пратите

еве ти колку изиграл да не испадне дека ја лажам
https://en.wikipedia.org/wiki/Keylor_Navas
Се напаливте по Навас а дечкото од 2005 наваму нема ни 150 утакмици изиграно во некој си мочани екипи и кој му беше резерва на очајниот Касилјас лани па нели Мартиал имал изиграно само 66 утакмици и не вредел ама пази на 19 год. а овај наполнил 28 и толку мал број на натпревари

Барем и другата половина од Навас ќе го надомести отсуството на Едурне :icon_lol:

Значи мене што курац ми е ако трансферов бил добар за клубот ако не се засилиме како што треба на другите позиции

Ја гледам фудбал не гледам според Википедија. Навас коа бранел за Реал бранел фантастично, еве и симпатизерите на Реал нека кажат дали не сум во право.
Плус коа бранеше за Костарика правеше интервенции кој на пример Валдес ни на сон не би ги напрајл.
А јас колку што пратам фудбал ти не пратиш, така да ја не пратам фудбал од вчера па ти мене да ми даваш факти од википедија

Валдес ни на сон? Ти очигледно не си гледал ич фудбал . Валдес во какви утакмици бранел за Барселона , педерот бранеше и во 2 финалиња лига шампиони против нас , и колку сезони редовен голман на БАРСЕЛОНА , и сеа ти ке ме убедуваш дека Валдес ни на сон неможе да го стигне дечково од Коста Рика , дај боже да не сум во право , и да биде најбоље Навас за нас , ама искрено не верувам дека е ни близу до стандардот на Манчестер

Скроз нема веза тоа колку утакмици изиграл претходно голман. Голманите барем знаат од никаде да излезат, овој тек го достигна (или можеби се уште го достигнува) зенитот. Ни треба голман кој ќе знае да се снајде во тесни ситуации а овој е добар во тоа, има одличен рефлекс. Ви текнува последните 2 сезони 90% од клучните одбрани на Де Геа какви му беа?

Напнат се вели. Не напет. И не сум напнат, скроз сум релаксиран.
Зарем? И што се вели, а не шо, и двојно се вели, не дупло, и подобар се вели наместо бољи, а и сосема/целосно наместо скроз.
Муабетот ми е дека, на пример, и твојот муабет вчера дека тоа на Руни не биле вистински шанси беше тешка глупост, па никој не ти кажа така.
Ипак некако напето ми делуваш.

Полека момци, во жарот на битката да не стиснете лајк кај шо не треба, иди објасни се после.

Валдес ни на сон? Ти очигледно не си гледал ич фудбал . Валдес во какви утакмици бранел за Барселона , педерот бранеше и во 2 финалиња лига шампиони против нас , и колку сезони редовен голман на БАРСЕЛОНА , и сеа ти ке ме убедуваш дека Валдес ни на сон неможе да го стигне дечково од Коста Рика

Валдес какви киксеви има правено, за антологија се. Плус, тој е еден од најслабите голмани на нафрлени топки во поновата историја на фудбалот. Секој центаршут во шестнаеесетникот на Барса беше причина за паника.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom