Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во однос на Де Геа му фали многу како и да е сега ако не земат стопер ни се еба мамицата
Ама другар најискрено не ве разбирам вас малкумина што се буните за ситуацијава со Де Геа. Играчот сака да си оди дома, негово е тоа, ок, желба му е. Што ќе му правиш кога не сака да потпише нов договор, за радијатор ли ќе го врзеш? Кога тогаш, ќе заминеше. Клубот мора да добие играч назад и/или соодветен финансиски надоместок.

Нормално, Де Геа и Ноер се најдобрите, но не гледам ни јас а како што гледам и останативе нешто лошо да биде заменет од Љорис, Навас, Беговиќ, Хандановиќ и останатите имиња што ги вртевме летоска. Видовме и самите сезонава дека со Шнајдерлин и типична 6ка во екипа, многу помалку удари на гол имаме по натпревар + Навас има посилен рефлекс од Серхио.

Сега ни голман немаме како што треба

Не треси глупости. Трансферот е фантастичен. Да земеш 40 милиони евра плус топ голман за Де Геа кои едноставно сакаше да си замине во Шпанија е одлична работа. Голманската позиција и вака и онака е секундарна, други работи се побитни.

Ама другар најискрено не ве разбирам вас малкумина што се буните за ситуацијава со Де Геа. Играчот сака да си оди дома, негово е тоа, ок, желба му е. Што ќе му правиш кога не сака да потпише нов договор, за радијатор ли ќе го врзеш? Кога тогаш, ќе заминеше. Клубот мора да добие играч назад и/или соодветен финансиски надоместок.

Нормално, Де Геа и Ноер се најдобрите, но не гледам ни јас а како што гледам и останативе нешто лошо да биде заменет од Љорис, Навас, Беговиќ, Хандановиќ и останатите имиња што ги вртевме летоска. Видовме и самите сезонава дека со Шнајдерлин и типична 6ка во екипа, многу помалку удари на гол имаме по натпревар + Навас има посилен рефлекс од Серхио.
Точно дека ако имаш добар среден ред и одбрана голманот не е ни толку битен да не е само ептен месечар ама вака ако не донесат добар стопер ќе биде работава повеќе сме ослабени него појачани летово

Го викаш Хари за помошник тренер, а он иде во пакет со кучињата. Се вртат муабети дека биле добри во преговори.

Точно дека ако имаш добар среден ред и одбрана голманот не е ни толку битен да не е само ептен месечар ама вака ако не донесат добар стопер ќе биде работава повеќе сме ослабени него појачани летово
Па цел фан клуб ти збориме дека Навас е топ голман, подобро да си кажеш дека не си го гледал отколку да пишеш дека и без голман сме останале.

Ауу нај иронично сега ќе ми биде кога ќе прати писмо до навивачите,порака што било. Абе еј такви иронии нај мразам.

Валдес подобра опција од Навас е?[DOUBLEPOST=1441043631][/DOUBLEPOST]BREAKING NEWS

We understand that Real Madrid have now agreed a deal with Manchester United for the transfer of David de Gea.

It will be worth £29m and Keylor Navas will head to Old Trafford.

Еве и на скај спортс

А што го тупиш ти уствари сеа ? На што базираш дека е толку болје од Валдес , што во 2 години изиграл цели 8 утакмици за Реал и сеа треба да е најбоље опција , и вие се понашате ко од вчера фудбал да пратите

еве ти колку изиграл да не испадне дека ја лажам
https://en.wikipedia.org/wiki/Keylor_Navas

Па цел фан клуб ти збориме дека Навас е топ голман, подобро да си кажеш дека не си го гледал отколку да пишеш дека и без голман сме останале.
Не дека го имам гледано освен на светското ама земаме играч што не сакаше да го напушти реал и да дојде да игра за нас нели не ни требаа такви играчи

Ауу нај иронично сега ќе ми биде кога ќе прати писмо до навивачите,порака што било. Абе еј такви иронии нај мразам.

Не не, писмо се праќа таму негде почеток на ноември со порука - "Скапете на тоа дождот" : )) Нешто ко Joey Burton кога отиде у Марсеј кога им се насра на сите у Англија што го кењаа : ))

Не треси глупости. Трансферот е фантастичен. Да земеш 40 милиони евра плус топ голман за Де Геа кои едноставно сакаше да си замине во Шпанија е одлична работа. Голманската позиција и вака и онака е секундарна, други работи се побитни.
Полека бе, шо си толку напет?
Али да, одличен дил. Навас е супер замена, а и дупло бољи голман од Ромеро.

Полека бе, шо си толку напет?
Али да, одличен дил. Навас е супер замена, а и дупло бољи голман од Ромеро.

Напнат се вели. Не напет. И не сум напнат, скроз сум релаксиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom