Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па што да биде со ДДГ, ако не од оди вечер или до утре (не знам до кога може во Шпанија) а не брани покрај ваков голман како Ромеро, ќе биде катастрофа за тимот.
Ако остане,Де Геа ќе брани годинава,ама прашање е дали ќе остане и што се случува во позадина.

Вечер до 00:00 е рокот или ноќта 1-ви спрема 2-ри?
Инаку ако се следело подолго време детево, а се криело, можда и се во ред парите. Кога за еден Де Брујн Сити даде 80 мил, детево ако го бива, башка и помлад е, сигурно вреди 50. Јас дури и му давам 3 сезони грејс период да биде камен и после да распука :pos: Како и да е, ако го играат шпиц одма од старт верувам дека ќе се осети промена, освежување во нападот. Ако го игра на десно крило, ќе мора Мата да оди во средината, а повеќе од јасно е дека ни е играч-стартер, така да како што кажа некој најверојатно Ерера ќе настрада, пошто нели Руни со своите 300К плата НЕДЕЛНО, мора да игра на секоја утакмица, камен-некамен, му се играло-не му се играло...Јас да сум сега следна утакмица Руни и Депај на клупа, правам тим со другите, Ерера, Јанг и новово дете прв тим, па да видиме што ќе испадне. Сигурно никој не би му замерил.

Преодниот рок е до утре до 19часот по наше.

Леле колку сакам Маршал да им ги затне устите на експертиве( поготово овие од Кајгана)... Нивни пари од џеб да даваа ќе ги сфатев, ама вака не иде.Заборавате дека лани Ерера беше исто толку платен(36m funti) и дека летово буквално сме на нула со трансфери ако не се земат во обзир трансферите на Чича и Линдегард....

Леле колку сакам Маршал да им ги затне устите на експертиве( поготово овие од Кајгана)... Нивни пари од џеб да даваа ќе ги сфатев, ама вака не иде.Заборавате дека лани Ерера беше исто толку платен(36m funti) и дека летово буквално сме на нула со трансфери ако не се земат во обзир трансферите на Чича и Линдегард....
Изгледа не знаат математика или не играле никогаш менаџер :LOL:

Хех, искрено сакам тоа да се деси.
Ама пак кој ќе ве трпи ако подлегне на притисокот и не го бива па мора да го чува во замена коа ќе коментирате “овој лудаков фрла 50 милиони и го чува во замена“ како што лани зборевте пола сезона за АДМ.

Ајде бре ,има да корне детево.
Снажен играч,покрива неколкку позиции,ТОП!
Ama alaf neka mu e na LFG,gi spicka site pari sto gi specali fergi
И све шта сам стеко,потрошиче неко:pos:

Другар, бричење е. Уште брада не му расте а фрлаат 50 милиони евра. Знам дека за евра се работи ама ипак е многу. Со врски едвај има изиграно 65 утакмици цела “кариера“, колку сака нека е талентиран ова ти е мачка во вреќа.
Пак ќе речам, дај боже да не сум во право.

Па тоа ти доаѓа по 30+ утакмици во сезона на 17 и 18 години што и не е малку.

Ерера како и да е треба да игра во средишната двојка,а не на АМЦ.
Лево Депај, десно Мата ,шпиц црнчето, Руни позади него.
Ама пошо на клупа имаме гениј,секоја комбинација е реална.

Реално од прикажаното Руни треба да биде седнат на клупа но сите знаеме дека тоа нема да се случи.

И јас сум за Де Геа да остане сезонава па после нек си ебе матер. Не смееме да останеме на Ромеро и Џонстон. А касно е да пазариме и голман. Освен ако не се прави трампа со Кејлор Навас.

Инаку ВБА станува тоа што ни беше Сандерленд порано. Флечер, Еванс еве сега и Линдегард.
Уште Валдес да си го фати патот и таман ќе е.

Колку го имате глеано Маршал? Физички е послаб од сите играчи кои Јунајтед ги има во првиот тим. Во лига во 3 натпревари ( и тоа стартер ) забележа асистенција ( у прво коло ) и има ист број шутои у рамке на голот као Вилсон - 0. У квалификацие за ЛШ еден гол.

Остин треба да дојде, Маршал нема да го тргне Руни од прва постава...

Инаку сега гледав хајлајтс(не ја гледав вчера) и пукнав од нервоза, попацерски и глупи голови амин.ПРи првиот нивни гол цела одбрана дреме, Шо спие напред, Блинд после 5 минути му текнува да го затвори овој што набаци, смолинг исто си седеше у меѓупростор и го маркираше неговиот замислен противник а капак на се, 'world class' Ромеро над прсти му пројде... За вториот се знае нема потреба што да се збори ...

Прашање е колку има вистина во објавената цена за Мартиал , тешко дека и тој ја знае !
Износите во јавност обично се пумпаат заради маркетиншки цели , така да , калма , не се секирајте !
Само пак не добиваме одговор на прашањето : Се спремаме ли ние за врвни резултати годинава или за после 2-3 години ? Мене втората опција ми е некако поблиска !
Во основа доведуваме ептен млади со перспектива и по некој пред пензија , што го одел патот , да не се изгубат овие младите како гуски у магла !

Навас доаѓа кај нас ако Де Геа отиде во Мадрид ама уште нема сериозен извор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom