Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ок е ваљда, само 50 милиона за овој на толку таленти у светов е ту мач. Повеќе мислам дека чекале до последен момент и купиле нешто колку да не се биде без ништо.
Ако сте биле заинтересирани за класична 9 ка, ем млад играч, не знам зошто не тргнавте по Митрович што сега отиде во Њукасл, јес да момакот има проблематичен карактер али класа е.

Како се секирате за парите, како вие да ги давате. :pos:
Секогаш е вака.

Ако преплатат играч, оти го преплатиле.
Ако не пикнат нешто повеќе него што треба, оти не потпикнале на агент, баба, дедо, сестра мајка.... Трансферот на Шо е најсвеж пример, имам пишано доста пати. Може требаше Челзи да го собере па да не биде преплатен според поголемиот дел на фан базата.

ОК, црнчево ќе дојде. И сега, што понатаму? Црнчето на крило, Мемфис на другото крило, Мата зад Руни? Или црнчето шпиц, Руни зад него, Мата пак на крило?

Како и да е, Ерера ќе настрада од овој трансфер.

ОК, црнчево ќе дојде. И сега, што понатаму? Црнчето на крило, Мемфис на другото крило, Мата зад Руни? Или црнчето шпиц, Руни зад него, Мата пак на крило?

Ерера како и да е треба да игра во средишната двојка,а не на АМЦ.
Лево Депај, десно Мата ,шпиц црнчето, Руни позади него.
Ама пошо на клупа имаме гениј,секоја комбинација е реална.

Ерера како и да е треба да игра во средишната двојка,а не на АМЦ.
Лево Депај, десно Мата ,шпиц црнчето, Руни позади него.
Ама пошо на клупа имаме гениј,секоја комбинација е реална.

Во средишната двојка нема да игра сигурно. Шнајдерлин е супер, а Швајни е премногу име за да биде резерва на Ерера. Инаку, ова црнчето колку што разбрав е повеќе крило по вокација.

Затоа било чекањето и отфрлањето на Педро[DOUBLEPOST=1441025913][/DOUBLEPOST]
Во средишната двојка нема да игра сигурно. Шнајдерлин е супер, а Швајни е премногу име за да биде резерва на Ерера. Инаку, ова црнчето колку што разбрав е повеќе крило по вокација.
Second Striker and Centre Forward му се примарно позиции ама секако дека може да игра и крило

Па тоа сакав да ти кажам,дека нема што да го повреди овој трансфер Ерера.Тој секако не ни требаше да игра на АМЦ.
Инаку играме ЛШ,2купа и ПЛ.
Секако дека Морган и Швајни нема да ја играат секоја утакмица.
Црнчето е крило зошто има брз чекор и добар дриблинг,ама мислам дека како шпиц и Руни позади него ќе биде супер.
Инаку го гледав лани да,не ми се свиѓа што во битни ситуации правеше глупости,како да е слаб на психа или па нема мозок.
Парите секако ќе му тежат на грб,се надевам нема да падне.

Овој трансфер отвара многу можности, али се погласни се анализите и статиите дека Руни не треба да биде најистурен ради бавното финиширање. Ако го игра црњово како 9-ка, тоа значи Руни зад него, Мемфис на крило, а Мата на другото каде што мислам дека ке почне да го игра и Јанг, зашто овој дава каква-таква заштита на Дармиан, за разлика од Мата.

За средина мислам дека почне почесто да го користи Ерера и Швајни, со Шнајдерлин, а Керик полека ке го вади од тимот, зашто песимист сум дека ке ја врати формата од лани. Годинава е многу лош кога игра, и никако не може да наметне ни игра, ни темпо во мечевите во кои играше. Тука ја гледам шансата на Ерера, пошто Швајни очигледно не може да игра цели натпревари.

Па тоа сакав да ти кажам,дека нема што да го повреди овој трансфер Ерера.Тој секако не ни требаше да игра на АМЦ.
Инаку играме ЛШ,2купа и ПЛ.
Секако дека Морган и Швајни нема да ја играат секоја утакмица.
Црнчето е крило зошто има брз чекор и добар дриблинг,ама мислам дека како шпиц и Руни позади него ќе биде супер.
Инаку го гледав лани да,не ми се свиѓа што во битни ситуации правеше глупости,како да е слаб на психа или па нема мозок.
Парите секако ќе му тежат на грб,се надевам нема да падне.

Види, ако не дојдеше црнчето, Ерера многу повеќе имаше шанси да фати некоја минута на AMC отколку на DMC. На DMC и Керик е пред него за влегување.

Види, ако не дојдеше црнчето, Ерера многу повеќе имаше шанси да фати некоја минута на AMC отколку на DMC. На DMC и Керик е пред него за влегување.
Ќе видиме,јас не мислам така,Керик е стар веќе,Швајни не е нешто многу помлад,Ерера треба да биде иднината.
Верувам дека ќе има добри ротации.
Сега ме мачи една работа,што ќе биде со Де Геа,за стопер не се плашам толку,Џонс е камиказа.

Ќе видиме,јас не мислам така,Керик е стар веќе,Швајни не е нешто многу помлад,Ерера треба да биде иднината.
Верувам дека ќе има добри ротации.
Сега ме мачи една работа,што ќе биде со Де Геа,за стопер не се плашам толку,Џонс е камиказа.

Ништо, ќе брани оваа година и потоа ќе си замине на фри трансфер. Јеби га, нема јас да се секирам за туѓи пари. :D

Инаку, многу ми е криво што лесно се откажаа од Заха. Колку и да е психо, имаше во него страшен потенцијал.

Па што да биде со ДДГ, ако не од оди вечер или до утре (не знам до кога може во Шпанија) а не брани покрај ваков голман како Ромеро, ќе биде катастрофа за тимот.

BREAKING: Sky Sources: Goalkeeper Anders Lindegaard to undergo medical at West Brom ahead of free transfer from Manchester United #SSNHQ

Имало спас и од тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom