ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.956
- Поени од реакции
- 44.669
Не се секираме, си правиме муабет само.Како се секирате за парите, како вие да ги давате.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секираме, си правиме муабет само.Како се секирате за парите, како вие да ги давате.![]()
Секогаш е вака.Како се секирате за парите, како вие да ги давате.![]()
Ерера како и да е треба да игра во средишната двојка,а не на АМЦ.ОК, црнчево ќе дојде. И сега, што понатаму? Црнчето на крило, Мемфис на другото крило, Мата зад Руни? Или црнчето шпиц, Руни зад него, Мата пак на крило?
Како и да е, Ерера ќе настрада од овој трансфер.
Ерера како и да е треба да игра во средишната двојка,а не на АМЦ.
Лево Депај, десно Мата ,шпиц црнчето, Руни позади него.
Ама пошо на клупа имаме гениј,секоја комбинација е реална.
Second Striker and Centre Forward му се примарно позиции ама секако дека може да игра и крилоВо средишната двојка нема да игра сигурно. Шнајдерлин е супер, а Швајни е премногу име за да биде резерва на Ерера. Инаку, ова црнчето колку што разбрав е повеќе крило по вокација.
Па тоа сакав да ти кажам,дека нема што да го повреди овој трансфер Ерера.Тој секако не ни требаше да игра на АМЦ.Во средишната двојка нема да игра сигурно. Шнајдерлин е супер, а Швајни е премногу име за да биде резерва на Ерера. Инаку, ова црнчето колку што разбрав е повеќе крило по вокација.
ОК, црнчево ќе дојде. И сега, што понатаму? Црнчето на крило, Мемфис на другото крило, Мата зад Руни? Или црнчето шпиц, Руни зад него, Мата пак на крило?
Како и да е, Ерера ќе настрада од овој трансфер.
Па тоа сакав да ти кажам,дека нема што да го повреди овој трансфер Ерера.Тој секако не ни требаше да игра на АМЦ.
Инаку играме ЛШ,2купа и ПЛ.
Секако дека Морган и Швајни нема да ја играат секоја утакмица.
Црнчето е крило зошто има брз чекор и добар дриблинг,ама мислам дека како шпиц и Руни позади него ќе биде супер.
Инаку го гледав лани да,не ми се свиѓа што во битни ситуации правеше глупости,како да е слаб на психа или па нема мозок.
Парите секако ќе му тежат на грб,се надевам нема да падне.
Ќе видиме,јас не мислам така,Керик е стар веќе,Швајни не е нешто многу помлад,Ерера треба да биде иднината.Види, ако не дојдеше црнчето, Ерера многу повеќе имаше шанси да фати некоја минута на AMC отколку на DMC. На DMC и Керик е пред него за влегување.
Ќе видиме,јас не мислам така,Керик е стар веќе,Швајни не е нешто многу помлад,Ерера треба да биде иднината.
Верувам дека ќе има добри ротации.
Сега ме мачи една работа,што ќе биде со Де Геа,за стопер не се плашам толку,Џонс е камиказа.