Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако не ви мењаат ништо 30 милиони како што викате, боље да се продаде Де Геа и на сумата на Рамос додадете ги и нема шанси реал да одбие голема сума за играч кој е веќе 29 год.
И така и вие и они сте плус. Они пари добиваат, а вие од играчот кој би седел на клупа 30 мил. + Рамос ќе биде ваш. Па нека кошта рамос 70 милиони ако ништо не ви мења.
Абе, ако не мењаат ништо, и 170 милиони ќе дадеме, не е проблем. Бидејќи баш тоа му е целта на Јунајтед со Де Геа, да покаже дека кој стигне може да ги тегне за нос. :pos:

Зборот ми е дека ви треба класа штопер, а вие викате ништо не мењаат 20-30 милиони.
Пример, да остане Де Геа исто ќе ви искочи. Ќе дадете 40-50 милиони за Отаменди, плус ништо не зимате за Де Геа, плус платата на дегеа.. па толку ќе му дојде.

Зборот ми е дека ви треба класа штопер, а вие викате ништо не мењаат 20-30 милиони.
Пример, да остане Де Геа исто ќе ви искочи. Ќе дадете 40-50 милиони за Отаменди, плус ништо не зимате за Де Геа, плус платата на дегеа.. па толку ќе му дојде.
Добро, читаш што пишуваме цело лето.
Ако беше да дадеме 70м, клубот ќе ги дадеше и без да го пушти Де Хеа. Поентата е да се прати порака дека лесно нема да се земаат играчи од Јунајтед. Посебно не по желба на другите клубови и тие да ја диригираат цената. Кога може Реал да бара 70м за Рамос и Јунајтед може да бара 50м евра (35м фунти) за Де Хеа. Значи не е до парите. Капираш?

На Јунајтед не би му менувале многу тие 20 милиони од де Геа, така да логично е да го држат на клупа. Тука најмногу трпи штета де Геа.

Откако се случи потопот со Мојсие, па и откако дојде тој, некако Јунајтед се мачи да привлече класа фудбалер за разумна плата и цена на фудбалерот. Да видиме дали ова лето ќе издејствуваат и појачаат на позициите каде очигледно е и за нас смртниците дека се потребни засилувања.

Не се ни проблем 20 милиони, а се ценкаме за бонусите на Шнајдерлин, кои се во регионот на 5 милиони фунти.
Не ни се проблем пари, а се ценкавме за 1.5 милиони за Нани, кои патем, пак не ги добивме.

Не ја разбирам понекогаш управава.

2A44A98F00000578-3150786-image-a-46_1436175955395.jpg

Не се ни проблем 20 милиони, а се ценкаме за бонусите на Шнајдерлин, кои се во регионот на 5 милиони фунти.
Не ни се проблем пари, а се ценкавме за 1.5 милиони за Нани, кои патем, пак не ги добивме.

Не ја разбирам понекогаш управава.
Од каде дека се ценкаме?

Па Саутемптон ни викаат, дајте ни 25 милиони фунти и играчот ваш...
Со Нани Турциве викаа 3.5, нашиве викаа 5. Случајно или не, висината на трансферот е негде на пола од ова, 4.3 милиони фунти

Јас откако прочитав за Сотон дека ни барале за Клајн 25 милиони, а на Ливерпул му го дадоа за 12тина престанав да читам кромид-шпекулации, ќе почекам да заврши трансфер периодот. Ги земам со доза-резерва или подобро речено тепам слободно време. :)

Како и последниве 3 години
Претходниот преоден рок уште на почеток ги донесоа Шо и Ерера и бев некако задоволен со тоа што го направија дотогаш па и плус не се силеа како сега пример.Сега сите силни имаме 200 милиони за трошење ова она и нигде ги нема:)

Јас откако прочитав за Сотон дека ни барале за Клајн 25 милиони, а на Ливерпул му го дадоа за 12тина престанав да читам кромид-шпекулации, ќе почекам да заврши трансфер периодот. Ги земам со доза-резерва или подобро речено тепам слободно време. :)

Брат, телеграф и индипендент не се дејли фејл тип на новинари. Факт е дека штом Јунајтед чукне на врата на било кој клуб, иде цената на секој играч за 20-30% нагоре. Али, за ваков ситнеж да се натегаме, чудно ми е.[DOUBLEPOST=1436196785][/DOUBLEPOST]Еве ви нешто во врска со Шнајдерлин...

Koeman says Schneiderlin is 'ill' and not with the group at the moment. Which I find incredibly hard to believe.

Нани е новиот херој на Фенербахче

Ако Де Геа остане, а не брани во најдобра форма тогаш Касиљас ќе биде прв голман на Шпанија, а како што кажаа 20 милиони фунти ништо не му менуваат на клубот, така да ако дојде Рамос добиваме лидер и купуваме голман, ако остане Де Геа тогаш купуваме некој друг во одбрана.

Претходниот преоден рок уште на почеток ги донесоа Шо и Ерера и бев некако задоволен со тоа што го направија дотогаш па и плус не се силеа како сега пример.Сега сите силни имаме 200 милиони за трошење ова она и нигде ги нема:)
Ако гледаме така, и сега Депај дојде на почеток, ама позициите на кои сме тенки 3 години само лаење, а ни останаа несредени.
Плус со ситуацијава со РВП и ДДГ годинава не ме чуди да се истенчиме и на тие две позиции и само ќе ни се продлабочат проблеми со ова статус кво. Зашто реално џабе е и Шнајдерот да го земеме ако нема кој да ја води одбраната, кој да брани или кој да ја кладе топката в гол :)

Ако гледаме така, и сега Депај дојде на почеток, ама позициите на кои сме тенки 3 години само лаење, а ни останаа несредени.
Плус со ситуацијава со РВП и ДДГ годинава не ме чуди да се истенчиме и на тие две позиции и само ќе ни се продлабочат проблеми со ова статус кво. Зашто реално џабе е и Шнајдерот да го земеме ако нема кој да ја води одбраната, кој да брани или кој да ја кладе топката в гол :)
Само што на позицијата на Депај можат да играат Јанг и Ди Мариа пример а на позицијата на Шо немавме ниеден играч а истото важи и за Ерера.Овој трансфер период сигурно ќе ги купат играчите кои им се потребни само прашање на време е кога ќе се деси тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom