Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова Боро колку е небитен, 3 пати пиша да се собериме и ништо. Пиша Фросе, почнаја да се пријавуваат. То ти е авторитет. Јас да пишев и овие од Ливерпул ќе почнеа.

Дур ја гледав утакмицава т.е уште на 2-0 кога се осеќаше победа како у најбољи дани на Ферги си помислив дека ЛВГ извадил кец од рукав и освен што коначно погодил формација за противник успеал со говор супер да ги мотивира али тоа бил нашиот Captain, oh captain.. Уште поише ме израдува ова...

Van Gaal confirmed that Rooney’s decision to hold a players’ meeting in the team hotel on Saturday evening, in which he delivered what Marouane Fellaini described as a ‘very important speech,’ proved the captain’s leadership qualities.

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...tory-with-inspirational-pre-match-speech.html

Ne se smej, kazhi dali kje doagjash. :D

Не знам бе, не зависи од мене, спремаме едно фудбалско игралиште, и не знам како ке биде со обврски...
Ми се доаѓа, и ке гледам да дојдам...

3 УТАКМИЦИ ПО РЕД ВО ПЛ НЕ ПРИМАМЕ ГОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravobe::jeeee:
И за кај се собирате бе?

Недела 14:20 за мечот со Ливерпул, кафе бар ОН :P
У комшии му е, ако не дојде ќе го масакрирам :) т.е. не дека ќе успеам со оглед дека е 3 на 2 ама ќе пробам...

У комшии му е, ако не дојде ќе го масакрирам :) т.е. не дека ќе успеам со оглед дека е 3 на 2 ама ќе пробам...
Ќе му го пуштиме Ред Џон, он бил ептен опасен дечко..

Глеам малце статистика по резултати и многу интересен факт - во последните 20 меча што имаме исто поени извадено со Арсенал на делба на првото место и поен повеќе од Челзи кој е пред нас цели 8 поени со можност да станат 11.

Сите 76 темплејти на Адидас за наредната сезона од која ќе ги прават дресовите. http://www.footyheadlines.com/2015/03/adidas-2015-16-teamwear-kit-templates.html Значи темплејти на кои ќе мењаат/додаваат бои, чуда и ќе ги прават дресовите на екипите кои ги спонзорираат, не дека некоја од маицине ни е дресот. :) Мој тип за нашите е четвртана слика, плавата маичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom