Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

само кога ќе ми текне на адебајор и прославата што ја имаше против арсенал :icon_lol::icon_lol::icon_lol: ама спаси глава од боко харем да не го наполнат со олово у тоа африката :D
11045480_10152834988492746_3963102068451871343_n.jpg

Последно уредено:
Вaн Гaл требa нoзете дa му ги бaкнувa нa Керик. Срединa сo Керик, Ерерa и игрaч сличен нa Ерерa дo шпaнскa филoзoфијa нa игрaтa(брзo oслoбoдувaње oд тoпкa, и oтвoрaње вo прoстoр) би билo стрaшнo зa вo ПЛ. Пoгбa или Де Брујне, Швaјни, или Ди Мaријa дa пoчне дa игрa кaкo шo требa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Два бода позади Сити, а играме на ОТ со нив. Шест победи у последните 8 кола. Само да не изгубиме на Енфилд, ќе биде доста интересно.

I ova ako ne vi e dovolna uvertira da dojdete vo nedela da gledame fudbal ebajte se vo gaz. :P

Нека оди Јувентус, Милан ова Переирава. Тезгере е се гледа. Ништо не прави со топка.
Деби му беше на детето. Се осќаше по говорот на телото дека е превозбуден затоа не можам да го оценам. Инаку на времето со Јанузај беа алфа и омега кога освојуваа титули за младите.

Провери си пораки на фб, ти пратив тоа што треба :)

Ајде стварно, пријавувајте се кој ќе гледа. Ќе дојде и @Донев како спешл гест стар.

1. @ManUtdChampions
2. @Ilumious
Ако сум нареден викенд Скопје обавезно идам. Четрток би трбало да знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom