Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако Луи стварно го нашол рецептот, повлекувам се што сум пишал за него :oops: Ова денес ме потсети на Ферги ера. Течна игра и еб*ње на противникот усред пи*ка (шо би рекол началникот)...

Не ми се верува што видов денес, жими све.
Без бекови бе еј, без Рафаел и Шо. Без Ди Марија и Перси.

Ја растртија таа десна страна на Тотенхем, 100 шанси направија од таму.

Тоа што го зборев за Блинд и Керик. Една шанса му се отвори на Керик, одма продорен пас од Фелаини.
А и овој како ја погоди со лева.

За Ерера, што да се каже, уште во Америките покажа дека ке оре, и еве го. Не знам само зашто го чуваше така долго на клупа, златни утакмици изгубивме ради тоа.

Све беше перфектно денес, све под конец.

Само, колку пати ке можат овој перформанс, и дали надвор од дома ке биде истото?

Ако Луи стварно го нашол рецептот, повлекувам се што сум пишал за него :oops: Ова денес ме потсети на Ферги ера. Течна игра и еб*ње на противникот усред пи*ка (шо би рекол началникот)...
That was some good на прва shit man!

Ќе видиме како ќе оди со Ди Марија, кој според мене ни ја кочи играта и троши премногу топки за разлика од Мата кој денес играше на неговата позиција и изигра подобро и подисциплинирано со паметни проигрувања со Херера и Валенсија.

Не сакам да бидам парти брејкер ама луѓе реално Тотенхем изигра бетер и од нисколигашите по куповите што ни играа.

И да, Керик ја направи разликата, без него пак ќе бевме сивило и ќе им дадевме на Тотенхем да игра и ќе беше друга приказна.

Не сакам да бидам парти брејкер ама луѓе реално Тотенхем изигра бетер и од нисколигашите по куповите што ни играа.

И да, Керик ја направи разликата, без него пак ќе бевме сивило и ќе им дадевме на Тотенхем да игра и ќе беше друга приказна.
ќе дојш ли бе педераш?

Зошто денес не играше Шо? Повреда, суспензија, или Ван Гал?

Да го играш Блинд лев бек наместо Шо сепак е малку премногу.

Зошто денес не играше Шо? Повреда, суспензија, или Ван Гал?

Да го играш Блинд лев бек наместо Шо сепак е малку премногу.

2-3 пати го врати у прв состав, а little bit too soon и сега ваљда се пази.

Знам дека у една од овие ФА го врати порано од повреда, па го смени околу 60-та минута.
Со Арсенал не го гледав првото полувреме, и не би знаел да кажам зашто е сменет порано.
Со Стоук или Сандрленд го направи истото, и сега ваљда сака да се осигура дека овој е 100% фит...

реприза ке има на СК?
второ не успеав да гледам..

Како ќе легне утре едно киксче на Ливерпул, па секако да заминеме, барем како 4ти од Енфлид. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom