DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.924
- Поени од реакции
- 5.887
Па Тиаго Силва и Давид Луиз у идеална 11-ка. Што ве чуди?
мене ме чуди како може Иниеста пред Коке искрено

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Тиаго Силва и Давид Луиз у идеална 11-ка. Што ве чуди?
________________________мене ме чуди како може Иниеста пред Коке искренопа и Луиз шо јаде седмица на лото од Германија среде Бразил да биде пред Годин..
Ne e do karanje tuku Falcao i RvP ja nemaat brzinata sto ja saka Van Gaal vo eden CF.
Затоа Болд ја има брзината,како би ни легнал у тимов кажи аNe e do karanje tuku Falcao i RvP ja nemaat brzinata sto ja saka Van Gaal vo eden CF.
Sala na strana. Vidi predhodnava utakmica Di Marija go igrase napagac. A za Holandija Roben bese podrska za RVP vo napadot, iako na klupa go imase i Huntelar. Ne znam dali do filozofijata mu eЗатоа Болд ја има брзината,како би ни легнал у тимов кажи а![]()
Kakvi pricini drugar?Фалкао ќе биде 29 години и што знам баш јас не сум сигурен дека вреди да се лупнат толку пари за него на тие години со сите проблеми што ги има со повредите последните година дена. Доколку се врати во форма и ги остави зад себе повредите вреди да го откупат.
Oд друга страна пак, доколку не го откупат ќе треба да бркаме и нов напаѓач а колку има достоен и достапен истовремено за Јунајтед во моментов на пазарот знак прашалник.
Тука е и Вилсон, но покрај потенцијалот што го поседува сеуште не ме убедил дека ќе успее во Јунајтед.[DOUBLEPOST=1421205722][/DOUBLEPOST]
Разни причини наоѓаш само за да застанеш во одбрана на клубот.![]()