Lajk za prviot del druze, ali ova dole so Junted e tret brisi odma. Sekogas Junajted celi kon prvo mesto, treto e loso iako vo vakva situacija e odlicno. #fuck logic.
Me interesira kolkav e procentot na tocni pasovi deneska ako ima nekoj info neka prati. Vakov ocaj ne sum videl. Kolku samo preseceni topki zemaa Soton me cudi kako ne dadoa poveke golovi. Iskoristija samo edna na Felaini taa, a Young imase 2 i McNair i Rodzo po 1 kako so mi tekinja sega. Strasno, nesigurnost stotka.
Mata spored mene igra dobro samo koga timot igra dobro vaka za nisto ne go biva, debeliot denes ne se vide ali najveke zoso bese otsecen i ne dojde topka do nego iako koga ke primese ja gubese. Ama da igrase na pozicijata na Mata veruvam deka ke povlecevme poveke kontri i po opasni ke bevme. Ne mi se veruva deka ke go kazam ova ama...Smoling ni e najdobar defanzivec momentalno, a toa ne ke da e dobro.
Kako i da e tepavme so mnogu losha igra moze najlosha do sega toa e najbitno falea vakvi pobedi.
P.S: Ova tripedva neka se zabrani so zakon, sto ubavo si igraa Young i Valencia na bekovska pozicija proslite 3 utakmici