Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ти постар си си можел тоа да им го правиш, јас во веце сум плачела и мајка ми ми вика абе гол, мислев ме дупат, абе голл и доаѓам репетиција да видам, тоа на Солскер голот го фатив :lolzz:
јебига, трето одделение :D

Добро, изгледа домашна си имала напишано па те оставиле да гледаш. :D

Добро, изгледа домашна си имала напишано па те оставиле да гледаш. :D
Нц, другото сабајле заминував на припреми од пливање :D не отидов на школо до крај на школска :boksix:

Ок е све ама ова со играва па играва станува по малку досадно, јасно е дека играме срање.Ама што да се очекува кога една ебана утакмица не поминува а да не се повреди некој?никако да се комплетираме и да видиме стварно до каде сме,моментално сме крпен живот.Уште малце ќе немаме дефанзивци ни за 3-5-2 да играме:D.Значи у моментов ми е поважно да собираме бодови како така него ли играта за око Значи утакмицава скоро сите беа тешко срање освен Перси и се разбира Де геа.а најголемо дупе беше грмушката,им ги даваше топките ко дедо мраз,да му ебам црпката глупа.

Got away with murder with that performance … they are going to have to play better than that.” - Гери Невил :pos:

“United got away with murder tonight,” Neville said in his role as Sky TV pundit. “As an ex-legend, or legend, he should pay attention to his words,” snapped Van Gaal.

:pos:

Очобол одбранава срце ми се тресе цигари немав ги изедов сите соленки по дома ,малце фалеше и прстите да си ги изгрицкам.Перси се разбуди за сите пари у прав момент.Ешли Дајв е БОГ две утакмици по ред.Арно ама колку топки поклонија Фелаини и Рохо денес тоа е чудо.Да им ставав цртки ѕидот ќе ми изгледаше ко оние што бројат колку дена се во затвор.Едино што ми беше мило е што микрофонот им удри убав ќотек у второ.Тврдам дека ерера требаше да настапи уште од старт.Презадоволен сум од резултатот , играта и не ја ебам баш баш зошто ем играа во гости ем сите сите очекуваа пораз денес.Го искористивме киксот на Челзи и Арсенал,следната ги мачкаме тие со победнички менталитет и се надеваме дека ќе врземе две утакмици без повреден играч.Керик е страшен исто , за Де Геа мислам дека треба да одмори многу топки фаќа ќе ни го земат.

48E25C4817AD499B94EA848C4D8B20BE.ashx

Ван Гал мртов озбилен гледа доле во земја. :D Или во тефтерот уствари. :ROFLMAO:

Со Стоук среќа, сега пак среќа... Се ми се чини дека не се толку добри за да имаат 5 победи по ред и 3то место на табела. Им се поклопија коцките, за разлика од почетокот кога играа исто лошо, но и ептен среќа немаа. Се гледа напредок дефинитивно, само ме плаши наредна утакмица или тие после неа, да не ни го сврти среќата грбот(а ќе биде така, неможе вечно среќа да не служи) ако играме вака. За да биде супер ситуација, мора да ги тепаат и наредниве три. Со Ливерпул и Њукасл дома(што е добар распоред) и Астон Вила на гости(на хартија лесно гостување). Па после со Тотенхем на гости, дај шта даш ќе биде, и да се киксне нема да биде толку лошо. Пошто секогаш против нас играат како луди.

48E25C4817AD499B94EA848C4D8B20BE.ashx

Ван Гал мртов озбилен гледа доле во земја. :D Или во тефтерот уствари. :ROFLMAO:
Ова беше откако се поздравија, тргна па после се врати Куман да се поздрави и со Гигс.

Lajk za prviot del druze, ali ova dole so Junted e tret brisi odma. Sekogas Junajted celi kon prvo mesto, treto e loso iako vo vakva situacija e odlicno. #fuck logic.

Me interesira kolkav e procentot na tocni pasovi deneska ako ima nekoj info neka prati. Vakov ocaj ne sum videl. Kolku samo preseceni topki zemaa Soton me cudi kako ne dadoa poveke golovi. Iskoristija samo edna na Felaini taa, a Young imase 2 i McNair i Rodzo po 1 kako so mi tekinja sega. Strasno, nesigurnost stotka.
Mata spored mene igra dobro samo koga timot igra dobro vaka za nisto ne go biva, debeliot denes ne se vide ali najveke zoso bese otsecen i ne dojde topka do nego iako koga ke primese ja gubese. Ama da igrase na pozicijata na Mata veruvam deka ke povlecevme poveke kontri i po opasni ke bevme. Ne mi se veruva deka ke go kazam ova ama...Smoling ni e najdobar defanzivec momentalno, a toa ne ke da e dobro.

Kako i da e tepavme so mnogu losha igra moze najlosha do sega toa e najbitno falea vakvi pobedi.

P.S: Ova tripedva neka se zabrani so zakon, sto ubavo si igraa Young i Valencia na bekovska pozicija proslite 3 utakmici :mad:
1448bace49d19dcb8828a84095a1ec00.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom