Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

5 по ред алоо, лани не го дожвеавме ова. А следни се најголемите ривали, формава + понижувањето од лани ако не им се доволно голема мотивација за да ги утепаат во недела, не знам. Сепак, да се вратам на денешниот меч. Реално одбраната мора да се искритикува. Да имаше неограничени измени ван Гал мислам дека и Рохо и Еванс ќе летнаа надвор од игра. После толку гомна јадење за Перси редно е да го пофалам. Конечно го прави тоа што се очекува од играч од неговиот калибар, пу пу да не го урочам само. Фелаини се среди во второ, ама просечен перформанс во секој случај. Руни беше ептен слаб денеска. Го вади малце асистенцијата, ама тоа не го менува фактот дека играше како да е станат на лева нога. Башка му се извика на судијата за сите пари. :D Во секој случај, далеку под неговото ниво. Фативме трето место, моментално сме единствена екипа со 5 победи во последните 5 кола, со огроомни шанси да ја продолжиме низата барем на 8.... Се надевам полека се враќаме на врвот.

Јас се извинувам што се понашав ко тинејџерка на која и касни една недела , кој нервози ги истерав , а сеа ,сеа ке искочам на главна улица у Драчево и ке викам ‘‘Ја сакам царевата ќерка‘‘!
Брат, тој ти е тој баланс. Цигара и портокал. Ин хелоу бади, хелоу гоуст. (y)

Јас незнам како можете да бидете задоволни со оваа игра, со овие играчи...незнаеш дали ќе им тргне или не, ќе дојдат Челси и Сити нареден пат кога ќе играме, газот ќе ни го истресат, вака ако продужат да играат овие педериве...

Јас незнам како можете да бидете задоволни со оваа игра, со овие играчи...незнаеш дали ќе им тргне или не, ќе дојдат Челси и Сити нареден пат кога ќе играме, газот ќе ни го истресат, вака ако продужат да играат овие педериве...

А бе не сме задоволни со играта, туку со исходот.[DOUBLEPOST=1418078097][/DOUBLEPOST]
Немаше потреба и немаше простор тоа да го прави ради раните 2 измени. Мораше свежина на средината да внесе. Да не се случеше повредата на Смолинг сигурно ќе добиеше шанса место Руни.

У 88-ма минута?

10360893_761979480555754_3832871701881513834_n.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM#t=40
10419377_761979397222429_6253039927691385819_n.jpg

10416632_761949503892085_6767238848792233699_n.jpg

10408632_761949493892086_3722631268726190079_n.jpg

B4XeSnKCIBATpeX.jpg:large

Бебешки чекори друже,верувај нема задоволни од играта, ама од резултатот.:vozbud: Не очекував победа денес, претпоставував дека ќе биде тешко да се тепа после 4 победи, очекував дека нема да можат да сврзат игра, се ствара притисок со зголемување на очекувањата. Ама верувај пресреќен сум зошто ова се знаци на покажување карактер. Потсети се последниот пат кога изиграа вака и тепаа 2-1 во Арсенал, следната растурија. Се надевам ќе биде исто. Крај краева порадо со победа ќе одам против Ливерпул отколку со пораз/нерешена.

Незнам зашто плукате толку по играчите, те очајно играле те вака, те така. Зар Сити и Челси све добија со супериорни игри? Пола од победите им се едвај извлекување, исто како и нашите. Дајте малку повеќе верувајте и сакајте си го тимот.

ПЕЧУРКИ ЕДНИ, ЈУНАЈТЕД Е ТРЕТ!!!!
Lajk za prviot del druze, ali ova dole so Junted e tret brisi odma. Sekogas Junajted celi kon prvo mesto, treto e loso iako vo vakva situacija e odlicno. #fuck logic.

Me interesira kolkav e procentot na tocni pasovi deneska ako ima nekoj info neka prati. Vakov ocaj ne sum videl. Kolku samo preseceni topki zemaa Soton me cudi kako ne dadoa poveke golovi. Iskoristija samo edna na Felaini taa, a Young imase 2 i McNair i Rodzo po 1 kako so mi tekinja sega. Strasno, nesigurnost stotka.
Mata spored mene igra dobro samo koga timot igra dobro vaka za nisto ne go biva, debeliot denes ne se vide ali najveke zoso bese otsecen i ne dojde topka do nego iako koga ke primese ja gubese. Ama da igrase na pozicijata na Mata veruvam deka ke povlecevme poveke kontri i po opasni ke bevme. Ne mi se veruva deka ke go kazam ova ama...Smoling ni e najdobar defanzivec momentalno, a toa ne ke da e dobro.

Kako i da e tepavme so mnogu losha igra moze najlosha do sega toa e najbitno falea vakvi pobedi.

P.S: Ova tripedva neka se zabrani so zakon, sto ubavo si igraa Young i Valencia na bekovska pozicija proslite 3 utakmici :mad:

А бе не сме задоволни со играта, туку со исходот.[DOUBLEPOST=1418078097][/DOUBLEPOST]

У 88-ма минута?
Не, пoсле 70,вaкa чувaше зaменa зa секoј случaј зoштo aкo се случеше пoвредa знaејќи ги нaшиве сo 10 ќе беше мнoгу лoшo.

Последно уредено:
“He had no confidence, he had given three big chances away,” Van Gaal told Sky Sports.

“It’s very disappointing for me and for Paddy, but I had to because as a manager I am responsible to win.

“Of course it’s tough but it’s also in his best interests. I have made a lot of changes and all the boys can survive. It is only one match, one moment in a lifetime.”

Aнѓеле се враќа најверојатно за со Ливерпул, одморен, има да ора :)

jaс за тоа финале специјално си го купив дресот од Бекам... и кој секс го јадев дома од моите до 90 минута, џабе пари фрли за дресов, од најслабите дрес зеде... душата ми ја извадија :) ама во тие последни три минути на глава им се качив :pos: :pos:
ти постар си си можел тоа да им го правиш, јас во веце сум плачела и мајка ми ми вика абе гол, мислев ме дупат, абе голл и доаѓам репетиција да видам, тоа на Солскер голот го фатив :lolzz:
јебига, трето одделение :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom