Пластичен еај што си испушил толку али и пепелникот си го изгризал бре а порцелан е![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пластичен еај што си испушил толку али и пепелникот си го изгризал бре а порцелан е![]()
Брат, тој ти е тој баланс. Цигара и портокал. Ин хелоу бади, хелоу гоуст.Јас се извинувам што се понашав ко тинејџерка на која и касни една недела , кој нервози ги истерав , а сеа ,сеа ке искочам на главна улица у Драчево и ке викам ‘‘Ја сакам царевата ќерка‘‘!
Пластичен е![]()
Јас незнам како можете да бидете задоволни со оваа игра, со овие играчи...незнаеш дали ќе им тргне или не, ќе дојдат Челси и Сити нареден пат кога ќе играме, газот ќе ни го истресат, вака ако продужат да играат овие педериве...
Немаше потреба и немаше простор тоа да го прави ради раните 2 измени. Мораше свежина на средината да внесе. Да не се случеше повредата на Смолинг сигурно ќе добиеше шанса место Руни.
Бебешки чекори друже,верувај нема задоволни од играта, ама од резултатот.Јас незнам како можете да бидете задоволни со оваа игра, со овие играчи...незнаеш дали ќе им тргне или не, ќе дојдат Челси и Сити нареден пат кога ќе играме, газот ќе ни го истресат, вака ако продужат да играат овие педериве...
Lajk za prviot del druze, ali ova dole so Junted e tret brisi odma. Sekogas Junajted celi kon prvo mesto, treto e loso iako vo vakva situacija e odlicno. #fuck logic.Незнам зашто плукате толку по играчите, те очајно играле те вака, те така. Зар Сити и Челси све добија со супериорни игри? Пола од победите им се едвај извлекување, исто како и нашите. Дајте малку повеќе верувајте и сакајте си го тимот.
ПЕЧУРКИ ЕДНИ, ЈУНАЈТЕД Е ТРЕТ!!!!
Не, пoсле 70,вaкa чувaше зaменa зa секoј случaј зoштo aкo се случеше пoвредa знaејќи ги нaшиве сo 10 ќе беше мнoгу лoшo.А бе не сме задоволни со играта, туку со исходот.[DOUBLEPOST=1418078097][/DOUBLEPOST]
У 88-ма минута?
ти постар си си можел тоа да им го правиш, јас во веце сум плачела и мајка ми ми вика абе гол, мислев ме дупат, абе голл и доаѓам репетиција да видам, тоа на Солскер голот го фативjaс за тоа финале специјално си го купив дресот од Бекам... и кој секс го јадев дома од моите до 90 минута, џабе пари фрли за дресов, од најслабите дрес зеде... душата ми ја извадијаама во тие последни три минути на глава им се качив
![]()
![]()