Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сега дури го гледам МОТД од Неделата и гледајте како се распоредени играчите кога Смолинг го добива првиот жолт.
smalling.jpg

Не знам само каква е ситуацијата доле кај левото крило на Сити, ама околу центарот има едцај 2ца од Сити и 5 играчи на Јунајтед. И уште не ми е јасно кој му беше филмот. Ретарда тешка. А не само тоа, стоеше одма зад линијата во 16никот, бар да испаднеше надвор бре, може и фаул немаше да му судат на Харт. Вториот старт па, имаш жолт, Милнер си ја пушта силно во фор, може да испадне и во гол аут топката пред да ја стигне и го фаулираш... Како? Зошто? Неможам да сфатам стварно...

A колку пати испаничил има ли? :D Исто и колку утакмици играле споредбено со Рохо? :) Статистиката е заебана работа при споредбата на играчите, иако земено како колектив цела одбрана ни е заникаде моментално. За Рохо пак ќе кажам, некако чуден играч ми е. Ич не е сигурен и паничи кога најмалце треба, а знае да направи некоја неверојатна интервенција. Сепак верувам дека може да се среди и да остане само на ова второто. :P
Рохо кога го видов како игра многу ме потсети на Илија Најдовски кога дојде во Вардар , желба чок - координација јок ! Па даде господ се оправи до репрезентација догура , така да има штоф во Роџко тро опит му треба !

Брееееј, боље споредба, здравје.
Муда до земја, смиреност послабо ...

Рохо кога го видов како игра многу ме потсети на Илија Најдовски кога дојде во Вардар , желба чок - координација јок ! Па даде господ се оправи до репрезентација догура , така да има штоф во Роџко тро опит му треба !
На Рохо му фали само еден квалитетен дефанзивец до него да му се зајакне самоконтролата и да научи барем малку од него како не би требало да паничи во дадени ситуации.
http://www1.skysports.com/football/...in-lisbon-during-his-loan-spell-with-sporting
Искрено се надевам дека ќе се врати наредна година со многу поголема желба за игра и ќе си го покаже она што го знае...

Енрикез со уште еден гол за Динамо во Лига Европа. Мора да добие шанса детево. :)

П.С. Пауел џабе го дадовме во Лестер, шанса нема добиено до сега. Кај нас Ван Гал повеќе ќе го играше сигурно. :) Што планираат со него стварно не ми е јасно.

Енрикез со уште еден гол за Динамо во Лига Европа. Мора да добие шанса детево. :)

П.С. Пауел џабе го дадовме во Лестер, шанса нема добиено до сега. Кај нас Ван Гал повеќе ќе го играше сигурно. :) Што планираат со него стварно не ми е јасно.
Го ставија само еднаш во 86та ,боље кај нас да останеше ,бар ке помагаше во у21

Сеоска поезија :icon_mrgr:

Инаку, што стана со Рафаел? Има шанси да го видиме викендов?

B10yNHfIUAA74N2.png:large

Сеоска поезија :icon_mrgr:

Инаку, што стана со Рафаел? Има шанси да го видиме викендов?
Join #MUTV HD at 12:30 GMT today for Louis van Gaal's pre-match press conference. Subscribe: http://bddy.me/1ycEBCO

Треба да чуеме за едно два саата :)[DOUBLEPOST=1415355875][/DOUBLEPOST]Или па да почекаме до 12 вечер ако тоа е дел од ембаргото

утре ќе не даваат на спортклуб 2, а суперишка :) до сеа скоро утакмица да немаат промашено од Манчестер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom