Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Defender Marcos Rojo's dislocated shoulder was the 35th injury Louis van Gaal's men have suffered with the season less than three months old.

Чича ја продава истата прича, потполно, како кога дојде кај нас, ама сега во Реал.
- It was my dream to play for this club, all my life... :pos:

Последно уредено:
Ич, камо нека платат Реал 22 милиони и нека си го носат, кога ќе им збоктиса за година дена, ќе снима филмови со Кантона. Доста беше веќе со некомплетни фудбалери што се преценуваат.

10346308_736919673023862_4409459187714044888_n.jpg

Со мајка му ли отишол Лингард ц ц ц
Или ја има изнајмено колку да не биде без ич...

No Manchester United defender has made more interceptions (23) or more clearances (42) then Marcos Rojo;)
A колку пати испаничил има ли? :D Исто и колку утакмици играле споредбено со Рохо? :) Статистиката е заебана работа при споредбата на играчите, иако земено како колектив цела одбрана ни е заникаде моментално. За Рохо пак ќе кажам, некако чуден играч ми е. Ич не е сигурен и паничи кога најмалце треба, а знае да направи некоја неверојатна интервенција. Сепак верувам дека може да се среди и да остане само на ова второто. :P

Абе да не се повредува, за паничење не е проблем ќе се среди.

Треба повеќе работи да среди меѓу кои темперамент, да не изиграва плејмејкер во тесни ситуации кога мора да се испуца, а не да се додава до најблискиот играч и киксовите да ги сведи на минимум.

Последно уредено од модератор:
Полеката малце.. Ќе се среди, први утакмици во премиер лига, огромен притисок има и врз него. Темпераментот несакам да го мења, нема респект кон никого.
Полека полека другиве работи ќе се средат. Сеа за сеа одличен е :)

Полеката малце.. Ќе се среди, први утакмици во премиер лига, огромен притисок има и врз него. Темпераментот несакам да го мења, нема респект кон никого.
Полека полека другиве работи ќе се средат. Сеа за сеа одличен е :)
тоа е најбитното, на Смолинг што ќе му искуството кога е пешкир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom