Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рохо кога го видов како игра многу ме потсети на Илија Најдовски кога дојде во Вардар , желба чок - координација јок ! Па даде господ се оправи до репрезентација догура , така да има штоф во Роџко тро опит му треба !A колку пати испаничил има ли?Исто и колку утакмици играле споредбено со Рохо?
Статистиката е заебана работа при споредбата на играчите, иако земено како колектив цела одбрана ни е заникаде моментално. За Рохо пак ќе кажам, некако чуден играч ми е. Ич не е сигурен и паничи кога најмалце треба, а знае да направи некоја неверојатна интервенција. Сепак верувам дека може да се среди и да остане само на ова второто.
![]()
На Рохо му фали само еден квалитетен дефанзивец до него да му се зајакне самоконтролата и да научи барем малку од него како не би требало да паничи во дадени ситуации.Рохо кога го видов како игра многу ме потсети на Илија Најдовски кога дојде во Вардар , желба чок - координација јок ! Па даде господ се оправи до репрезентација догура , така да има штоф во Роџко тро опит му треба !
Го ставија само еднаш во 86та ,боље кај нас да останеше ,бар ке помагаше во у21Енрикез со уште еден гол за Динамо во Лига Европа. Мора да добие шанса детево.
П.С. Пауел џабе го дадовме во Лестер, шанса нема добиено до сега. Кај нас Ван Гал повеќе ќе го играше сигурно.Што планираат со него стварно не ми е јасно.
Join #MUTV HD at 12:30 GMT today for Louis van Gaal's pre-match press conference. Subscribe: http://bddy.me/1ycEBCOСеоска поезија
Инаку, што стана со Рафаел? Има шанси да го видиме викендов?