Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Читав низ Италија имаше гласини дека ќе сте го враќале Фалкао ( прашвам оти не се од ЏДМ, да беа од него лесно праевме), сериозно ова ?

Ако сте го врателе ние пак ќе сме пробале да го земиме :D

Читав низ Италија имаше гласини дека ќе сте го враќале Фалкао ( прашвам оти не се од ЏДМ, да беа од него лесно праевме), сериозно ова ?

Ако сте го врателе ние пак ќе сме пробале да го земиме :D
На крај од сезона ќе видат тоа, никој не знае сега, ноември сме. Цената на Фалкао е 55 милиони, збирајте уште сеа :D

За утре вакво нешто сакам да изигра ЛВГ , 4-3-3 е , составот треба да е тој ,пошо други нема :unsure: освен ако им даде шанса на Аднан и Вилсон.

1144793_Manchester_United.jpg

Herrera мора да игра утре. :) Не знам мене некако ми изгледа дека Мата пак ќе извиси.

ДДГ
Рафа-Керик-МекНер-Шо
Блинд
Херера - Ди Марија
Фелаини
Руни-Вилсон
Сопоред шпекулациите дека ќе игра Вилсон. Иначе Фалкао место него и газиме. :D

Нели, сака левак во централниот дел? Логично би било да игра со МекНер и Блекет, а Керик е спор и не покрива навреме, барем низ минатото има играно како централен и не го бива. :S

Сеа на лајвскор гледав пишале формација 414 пак со блекет место пади. Sирнете ја

И Блекет и Пади денес во фул елемент на тренинг според сликите ама поприродна позиција за Пади е стопер. На крајот од краиштата Кристал Палас е, без Заха и Јединак, и Фергусон да го станат да игра треба да победиме.

Manchester United v Crystal Palace
Old Trafford
Saturday, November 8, 2014
Kick-off: 15.00 GMT.
TV: Highlights, BBC ONE Match of the Day.
Starting XIs
Man Utd (Possible, 4-2-3-1): De Gea; Valencia, McNair, Blackett, Shaw; Blind, Carrick; Di María, Rooney, Januzaj; Van Persie.
Out: Jones (shin), Rojo (shoulder), Young (groin), Evans (ankle), Falcao (calf), Lingard (knee), Smalling (suspended).
Test: Rafael (unspecified).
Crystal Palace (Possible, 4-2-3-1): Speroni; Kelly, Dann, Delaney, Ward; Puncheon, McArthur, Ledley; Bolasie; Chamakh; Campbell.
Out: Jedinak (suspended), Zaha (ineligible).
Referee: Chris Foy. Matches: 6, Y15 R3.

Валенсија ич не сакам да игра бек , некако довербата во него ми е на минимум. Сакам да му даде пак шанса на Јанко ,можеби ке го биде , сигурно нема да е полош од ЛАВ. А составот со Пади и Тајлер ми се свиѓа од проста причина што се познаваат од у21 , е сеа загрижува што се млади и нема да има кој да ги команда ,башка ако направат некоја тпа глупост ,пак ке се чешаме.
Ке видиме утре , за тепање ке тепаме , 4:2 моја предикција.

Нема простор за грешка, мора да се тепа после...

На крај од сезона ќе видат тоа, никој не знае сега, ноември сме. Цената на Фалкао е 55 милиони, збирајте уште сеа :D
Царот за Фалкао :D ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom