Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Јунајтед би бил шампион во серија А со пола од овој тим што го има сега.
е тука не си во право (дека со овој тим би биле шампиони во сериа а), но сега ја сфатив поентата на што мислиш и во право си.. Јуве направи добар тим во раштимана лига каде што милан и интер имаа смена на генерации и ги продадоа најдобрите .. а кај вас не може така ...

Напишав и погоре ова нормални ли сте, за идиотите во клубот е сигурно не за вас. Само се смеевте пред 3 недели, сега гледам не ви е до смеење. НЕ Е СПОСОБЕЕН ЕДЕН ИГРАЧ ДА ЗЕМЕ, кога за него се заинтерсирани повеќе тимови. Секогаш не победуваат :)
И Фергусон го победуваа за играчи за кои се заинтресирани повеќе тимови. Затоа секогаш гледаше трансферите да ги реализира од Април. Не е тоа ништо ново. Манчестер не може да го понуди тоа што го нудат Мадрид, Барселона, Минхен, Милано, па и Лондон. Само проблемот е што управата се амбицира два летни трансфер периоди. Се знае кој тип на играчи купува Јунајтед. Млади, што треба да ги направи ѕвезди, а не готови ѕвезди. Второто се случува еднаш на 10 години.

Нас изгледа ке не искористат единствено да качат ако можат на цена на Бенатиа.
Скај Италија вика дека немало никаков контакт ниту со агентот, ниту со Рома за играчот.
Добро утро.

Кое бе добро утро, играч како Бенатиа ни е потребен.
Епа пиши му на ван Гал мајсторе, извести го за потребава нека превземи нешто. Сам пишуваш(а пред тебе и јас напишав, затоа те цитирав) дека нашиве немале никаков контакт со Бенатиа, а веројатно не се ни заинтересирани за негов трансфер, туку сето ова е само шпекуллација пуштена за нечии цели. И после викаш играч како Бенатиа ни е потребен. :pos: Јас викам и играч како Јаја Туре ни е потребен, ама проблемот е што тој никаде не влегува во плановите на ван Гал

Епа пиши му на ван Гал мајсторе, извести го за потребава нека превземи нешто. Сам пишуваш(а пред тебе и јас напишав, затоа те цитирав) дека нашиве немале никаков контакт со Бенатиа, а веројатно не се ни заинтересирани за негов трансфер, туку сето ова е само шпекуллација пуштена за нечии цели. И после викаш играч како Бенатиа ни е потребен. :pos: Јас викам и играч како Јаја Туре ни е потребен, ама проблемот е што тој никаде не влегува во плановите на ван Гал

Како бе квалитетен централен дефанзивец не влегува у планови на тренер кога имаме само 3-ца? :facepalm:
А бе не е чудно што пола фан клуб те ставиле на игнор само да не те читаат.

:свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам:
BvPIcgfCEAEYQlh.jpg:large

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
[DOUBLEPOST=1408280742][/DOUBLEPOST]
LVG said Herrera and Shaw were not his buy, but approved the signings, so in essence Ed Woodward has failed to get what LVG wants
BvPB7zlIAAIPiGP.jpg

Овие 4ца колку чинат?150-180 мил , нели имавме 200+за трошење ? Дека отидоа?
За максимум 120м фунти може сите 4ца да се средат. Аj bar 2ца од нив ќе биде пак добро. :D

Иначе Луис Енрике го потврдил интересот на Барса за Квадрадо. Остана и тој да ни го лапнат и да се сликаме. :D

Како бе квалитетен централен дефанзивец не влегува у планови на тренер кога имаме само 3-ца? :facepalm:
А бе не е чудно што пола фан клуб те ставиле на игнор само да не те читаат.
Море трпе, реков конкретно за играчот со име презиме МЕХДИ БЕНАТИЈА дека најверојатно не влегова во плановите на ван Гал, пошто официјално немале никаков контакт со негови претставници! И не ми мрси муда многу, те гледам оти на инает ми реплицираш цело време.

Море трпе, реков конкретно за играчот со име презиме МЕХДИ БЕНАТИЈА дека најверојатно не влегова во плановите на ван Гал, пошто официјално немале никаков контакт со негови претставници! И не ми мрси муда многу, те гледам оти на инает ми реплицираш цело време.
Извини ама да те прашам,остај според Ван Гал мене ме занима според тебе кој се вклопува у плановите наши,дека нели самиот рече дека Бенатија не е материјал за Јунајтед?

A, значи ти знаеш што мисли Ван Гал.
Тоа за мрсење муда, дома на мајка ти да и кажеш.

Според мене би требало се земе еден централен дефанзивец, али некој веќе докажан, што би можел да му биде подршка на Смолинг и Џонс, а не пак некој како нив млад и не ногу искусен. А за среден ред сакам да видам Керик ка ќе се врате како ќе играе со Херера, па пос ако треба зимски преоден рок да земиме некој. Не ми се свиѓат ни Ди Мариа ни Видал оти да сакаа ќе дојдеа до сега, а не да сне му последна шанса откога ќе нема кај да одат, па и Квадрадо јасно кажа дека чека понуда од Барса. Додека Фергусон беше тренер се зимаа играчи што сакат да играат за клубот а не за пари или воопшто само да играат, зошто да не се продолже тоа и сега па макар би биле и 4ти. Според мене добра би била сезоната ако стигниме до ЛШ.

@MiaSanMia

Овие не копираат у кавгите :ROFLMAO: :rolleyes:

он-топик: зашто не играше Кагава вчера има ли некое инфо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom