- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 2.986
Да им го зееме Вард Праус на Сотон, талент е детето, на Сколс ме потсеќа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета, баш сакав да видам како ќе изигра после одморов. Ајде наредно коло, сеуште тврдам дека е еден од најдобрите CAM[DOUBLEPOST=1408282524][/DOUBLEPOST]
Немате тренер, ќе го зимате ли Видал за тренер?![]()
Ти кажав и претходно не си единствен што се нервира за трансфери, истото се случува и со нас само што немаме вакви испади.Напишав и погоре ова нормални ли сте, за идиотите во клубот е сигурно не за вас. Само се смеевте пред 3 недели, сега гледам не ви е до смеење. НЕ Е СПОСОБЕЕН ЕДЕН ИГРАЧ ДА ЗЕМЕ, кога за него се заинтерсирани повеќе тимови. Секогаш не победуваат![]()
Ако е ова за мене, воопшто не паѓам во депресии, напишав некоја страна поназад дека го немам гледано и не тврдам за Бенатиа. Но во фан клубот луѓе што следат Сериа А напишаа дека е супер стопер, кој изиграл 2 супер сезони за Рома. Само ми е смешно, не можеме еден играч да земеме и одма не ни бил во планови каде ќе игралВие не сте нормални. До вчера до пред утакмицата ниту еден од вас, ама баш ниту еден го немаше спомнето Бенатија, а денес пошто имало интерес од Баерн одма сите во депресии западнавте.
Среќа што е форумов, иначе на Јунајтед и Ван Гал не им текнува дека им треба дефанзивец и средњак.
Мора да се држи некоја рамнотежа во универзумот.
Една сезона во Рома каде двеАко е ова за мене, воопшто не паѓам во депресии, напишав некоја страна поназад дека го немам гледано и не тврдам за Бенатиа. Но во фан клубот луѓе што следат Сериа А напишаа дека е супер стопер, кој изиграл 2 супер сезони за Рома. Само ми е смешно, не можеме еден играч да земеме и одма не ни бил во планови каде ќе игралПа надвор од памет е да викаш каде ќе играат Крос, Ди Марија, Ројс и играчи слични на нив, додека во тимот имаме играчи како Флечер, Јанг, Нани, Чичарито каде ќе играле Крос, Ди Марија, Ројс да не е жално ќе биде смешно.
Блинд не е централен. Блинд игра заден везен или лево.Manchester United look increasingly likely to sign Daley Blind, with the odds now as short as 1/5. Barcelona are United’s only contenders, but they’re a distant 6/1.See all Sky Bet's transfer odds here.
Толку од Бенатиа, сека се враќаме на Блинд пак.![]()
Ок. И Блекет исто лево играше.Блинд не е централен. Блинд игра заден везен или лево.
Општо викам. Бев излезен малце и 4 страни напишано и само кукање што ќе одел во Баерн. Нек си ебе матер ако оди таму, нит сме се надевале на него. Вчера после поразот одма ни го наметнаа медиумите, а исто како и за Видал и за Квардадо Јунајтед нема официјално пратено ништо, и ние тука живи се јадеме што ни избегал Бенатиа.Ако е ова за мене, воопшто не паѓам во депресии, напишав некоја страна поназад дека го немам гледано и не тврдам за Бенатиа. Но во фан клубот луѓе што следат Сериа А напишаа дека е супер стопер, кој изиграл 2 супер сезони за Рома. Само ми е смешно, не можеме еден играч да земеме и одма не ни бил во планови каде ќе игралПа надвор од памет е да викаш каде ќе играат Крос, Ди Марија, Ројс и играчи слични на нив, додека во тимот имаме играчи како Флечер, Јанг, Нани, Чичарито каде ќе играле Крос, Ди Марија, Ројс да не е жално ќе биде смешно.