Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да им го зееме Вард Праус на Сотон, талент е детето, на Сколс ме потсеќа.

Јас сум разочаран од некои играчи како Чича што не се спои со топката цело полувреме и Мата кој беше доста лош, една топка не пушти до Руни. Мислам дека Кагава може да се наметне во ваква ситуација.

Штета, баш сакав да видам како ќе изигра после одморов. Ајде наредно коло, сеуште тврдам дека е еден од најдобрите CAM[DOUBLEPOST=1408282524][/DOUBLEPOST]

Немате тренер, ќе го зимате ли Видал за тренер? :pos:
:pos::pos::pos: И двајцата се на В. не ми се верува шо сум пишал.. АХАХХА

Напишав и погоре ова нормални ли сте, за идиотите во клубот е сигурно не за вас. Само се смеевте пред 3 недели, сега гледам не ви е до смеење. НЕ Е СПОСОБЕЕН ЕДЕН ИГРАЧ ДА ЗЕМЕ, кога за него се заинтерсирани повеќе тимови. Секогаш не победуваат :)
Ти кажав и претходно не си единствен што се нервира за трансфери, истото се случува и со нас само што немаме вакви испади. :) Проблемот е што пред недела дена можевме да се прошетаме до Бенатија зошто Мартинез не беше повреден сега се повреди и Баерн се вклучи. Инаку додека сме кај Sky Italy, тие па викаат никој нема пратено понуда за играчот. :ROFLMAO: Во Германија викаат Бенатија е пред потпис со Баерн додека Sky во Англија и денеска рече дека играчот е пред потпис со Јунајтед.

Јебем ви, вие сварно не сте нормални, па ако сте у право, со вас и Ван Гал не е. Крос не му бил во планови, го стопирал трансферот :facepalm:, Ди Марија кај ќе играл во Јунајтед :facepalm:, Бенатиа не му бил во планови :facepalm:, Ројс каде ќе играл во Јунајтед :facepalm:. ПА ДАЛИ СТЕ ВИЕ НОРМАЛНИ :D ?

Вие не сте нормални. До вчера до пред утакмицата ниту еден од вас, ама баш ниту еден го немаше спомнето Бенатија, а денес пошто имало интерес од Баерн одма сите во депресии западнавте.

Среќа што е форумов, иначе на Јунајтед и Ван Гал не им текнува дека им треба дефанзивец и средњак.

Мора да се држи некоја рамнотежа во универзумот.

Вие не сте нормални. До вчера до пред утакмицата ниту еден од вас, ама баш ниту еден го немаше спомнето Бенатија, а денес пошто имало интерес од Баерн одма сите во депресии западнавте.

Среќа што е форумов, иначе на Јунајтед и Ван Гал не им текнува дека им треба дефанзивец и средњак.

Мора да се држи некоја рамнотежа во универзумот.
Ако е ова за мене, воопшто не паѓам во депресии, напишав некоја страна поназад дека го немам гледано и не тврдам за Бенатиа. Но во фан клубот луѓе што следат Сериа А напишаа дека е супер стопер, кој изиграл 2 супер сезони за Рома. Само ми е смешно, не можеме еден играч да земеме и одма не ни бил во планови каде ќе играл :pos: Па надвор од памет е да викаш каде ќе играат Крос, Ди Марија, Ројс и играчи слични на нив, додека во тимот имаме играчи како Флечер, Јанг, Нани, Чичарито каде ќе играле Крос, Ди Марија, Ројс да не е жално ќе биде смешно.

Ако е ова за мене, воопшто не паѓам во депресии, напишав некоја страна поназад дека го немам гледано и не тврдам за Бенатиа. Но во фан клубот луѓе што следат Сериа А напишаа дека е супер стопер, кој изиграл 2 супер сезони за Рома. Само ми е смешно, не можеме еден играч да земеме и одма не ни бил во планови каде ќе играл :pos: Па надвор од памет е да викаш каде ќе играат Крос, Ди Марија, Ројс и играчи слични на нив, додека во тимот имаме играчи како Флечер, Јанг, Нани, Чичарито каде ќе играле Крос, Ди Марија, Ројс да не е жално ќе биде смешно.
Една сезона во Рома каде две :D Сезоната 12/13 во Удинезе беше повреден и изигра само 19 натпревари.

Manchester United look increasingly likely to sign Daley Blind, with the odds now as short as 1/5. Barcelona are United’s only contenders, but they’re a distant 6/1.See all Sky Bet's transfer odds here.

Толку од Бенатиа, сека се враќаме на Блинд пак. :icon_lol:

Општо викам. Бев излезен малце и 4 страни напишано и само кукање што ќе одел во Баерн. Нек си ебе матер ако оди таму, нит сме се надевале на него. Вчера после поразот одма ни го наметнаа медиумите, а исто како и за Видал и за Квардадо Јунајтед нема официјално пратено ништо, и ние тука живи се јадеме што ни избегал Бенатиа.

Издржавме 3 месеци, ќе издржиме уште две недели, од 1ви Септември ќе се знае за што е дојден Ван Гал првава сезона.

10988_513994442034820_8337786568875817502_n.jpg

Им коментирал :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom