Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас типувам дека ќе земат само централен дефанзивец, а за средина ќе чекаат до Јануари, можда Јувентус ќе отпаднат дотогаш од ЛШ. :icon_mrgr: На толку избор :LOL: во средниот ред, па гревота е да се фрлаат пари туку-така, не сме ние Сити :P

Иначе коа се спомна Керик. Се мислам дека ич нема да се вклопи во оваа формација. ЛВГбара играчи кој трчаат нон стоп и покриваат а Керик не е таков. Флечер е мини верзија на тоа што ЛВГ го сака.
Пред некој ден западнав во муабет со едно пријателче зашто ЛВГ не го сакал Крос, и единствена причина би била што Крос не е тип на играч што би трчал цело време и покривал на терен како Херера. Видете што се дешаваше коа играа Реал - Баерн, Крос оставаше огромна празинан позади и си трчкаше полека.
Значи се баа работник на средина на терен е сеа кој ќе биде тоа ќе видиме .

Последно уредено:
Na klupa bese,Mata igrase pred nego ali trebase da vleze vo igra,poso Mata bese epten los.

Штета, баш сакав да видам како ќе изигра после одморов. Ајде наредно коло, сеуште тврдам дека е еден од најдобрите CAM[DOUBLEPOST=1408282524][/DOUBLEPOST]
Видал бара играчи кој трчаат нон стоп.

Немате тренер, ќе го зимате ли Видал за тренер? :pos:

Пред некој ден западнав во муабет со едно пријателче зашто ЛВГ не го сакал Крос, и единствена причина би била што Крос не е тип на играч што би трчал цело време и покривал на терен како Херера. Видете што се дешаваше коа играа Реал - Баерн, Крос оставаше огромна празинан позади и си трчкаше полека.
Ван Гал не го сакал Крос, затоа што имаат разбрано дека Реал е заинтресиран. Да не се лажеме. :)

Штета, баш сакав да видам како ќе изигра после одморов. Ајде наредно коло, сеуште тврдам дека е еден од најдобрите CAM[DOUBLEPOST=1408282524][/DOUBLEPOST]

Немате тренер, ќе го зимате ли Видал за тренер? :pos:
Истото го тврдам и јас.Пред да дојде во Јунајтед го пратев 2 сезони у Дортмунд кога играше и бев воодушевен од него. Тој Кагава од тогаш би го бирал во прва 11ка пред речиси било кој плеј денеска.

За максимум 120м фунти може сите 4ца да се средат. Аj bar 2ца од нив ќе биде пак добро. :D

Иначе Луис Енрике го потврдил интересот на Барса за Квадрадо. Остана и тој да ни го лапнат и да се сликаме. :D
Ма све је то неспособно у управа, рики да го турат подобро ќе сработи!
ДАЈ НЕКА КУПУВАААААТ ИГРАЧИИИ, ЦАРОООТ, АЛОО ЕД ЈАВИ СЕ

Извини ама да те прашам,остај според Ван Гал мене ме занима според тебе кој се вклопува у плановите наши,дека нели самиот рече дека Бенатија не е материјал за Јунајтед?
Според мене најдобро би се вклопиле играчи од типот на Вермален, Вертонген, Хумелс можеби, или секој добар дефанзивец кој има искуство во ПЛ. Јас 100 пати кажав дека тоа е според мене, а ставовите на стручниот штаб кои се никој неможе да знае. Сите знаеме дека од кога пропадна трансферот со Вермален, од нигде никаде излезе шпекулацијата за Бенатиа, кој претходно цело лето го поврзуваа со Сити и останати тимови. Од таму реков дека неверувам тој да го спремаат како решение за проблемот во дефанзива. Никогаш нереков дека не е квалитетен или не би играл прва постава кај нас. Ама со оглед на тоа дека ќе му треба период на адаптација, нема теорија да го купат како инстант решение за одбраната. Незнам каде не сум јасен веќе...

Мое мислење е дека Керик и Херера ногу добро ќе се вклопат оти едниот е работник, трче, а Керик е мозок, два типа на играчи ка што стално имало во Манчстер. Е сеа сето е на ЛВГ.

A, значи ти знаеш што мисли Ван Гал.
Тоа за мрсење муда, дома на мајка ти да и кажеш.
Ти се гледа мозокот, кога веќе почнуваш да спомнуваш мајки шајки. Од сега можеш слободно да ме ставиш на игнор и да не ми се обраќаш повеќе.

Тој Влар нели играше во Астон Вила?ете ви солиден дефанзивец башка ќе се вклопи добро со Ван Гал.

Van Gaal: I need new players

После ова јас не знам зошто толку паничите...Ќе пристигнат нови играчи и ќе се комплетира составот. И под водство од САФ сме губеле прво коло па сме биле шампиони на крај...Важно е што покажуваме игра на терен и желба. Во моментов со Лингард имаме 10 играчи кои не се подготвени и тоа земајте го како факт. Оставете што се ситат од другите фан клубови...Сигурен сум дека со фит Валенсија и Рафа кои ќе ораат десно и подготвен Шо ќе имаме далеку постабилна игра. Тука ставете го и Еванс и новајлиите кои ќе пристигнат во наредниве денови. Ерера се покажува одлично и е доста вреден играч, не престана да се бори за секоја топка и имавме добри можности и недосуден пенал за нас. Немавме среќа со други зборови. Факт е дека фалат играчи и сигурен сум дека ќе се доведат.

Van Gaal: I need new players

После ова јас не знам зошто толку паничите...Ќе пристигнат нови играчи и ќе се комплетира составот. И под водство од САФ сме губеле прво коло па сме биле шампиони на крај...Важно е што покажуваме игра на терен и желба. Во моментов со Лингард имаме 10 играчи кои не се подготвени и тоа земајте го како факт. Оставете што се ситат од другите фан клубови...Сигурен сум дека со фит Валенсија и Рафа кои ќе ораат десно и подготвен Шо ќе имаме далеку постабилна игра. Тука ставете го и Еванс и новајлиите кои ќе пристигнат во наредниве денови. Ерера се покажува одлично и е доста вреден играч, не престана да се бори за секоја топка и имавме добри можности и недосуден пенал за нас. Немавме среќа со други зборови. Факт е дека фалат играчи и сигурен сум дека ќе се доведат.
Е ајде де, ете убаво им објасни по 100ти пат и пак паничат ко тинејџерка на која и касни 5дена. Има време, ќе се донесе некој, до сега нема ниту една информација протечено од карингтон и сѐ ова што се пишува е рекла казала или пак агент пробува да крене цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom