Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Е сега јас овој Џим не го пратам многу, кој го знае подобро, нека каже колку добар извор е.

Па имам слушано, ама на твитер не го пратев до сега.
Светото тројство на Дедлајн деј е:
1. Хари и џипот
2.Зебеснувањето на Џим Вајт и
3.Напнатоста
Е сеа колку му е точно инфово ќе видиме.

Џим Вајт > Дедо Мраз > Миланка Рашиќ

сите работат една ноќ во годината но еден е најпродуктивен.

вечер во 11 негде - Manchester United refuse to comment Benatia deal :icon_lol:

И шо сеа, толку од Рохо? Толку од Блинд?

Бенатија ко панично купување ми делува...

Зарем не ти штима и Бенатиа сеа? :D
Па подобро еден од Видиќ или Фердинанд да задржевме него ли овај мароканецов. Кој знае дали воопшто разбира англиски, а ние од него ќе очекуваме преку ноќ да ни стане командант на одбраната.

Нека не се занесуваат нека земат везни играчи што знаат да ја задржат топката, да направат акција, вишак играч, а не ко овие шо ги имаме само назад додаваат ... Одбраната колку толку ни е покриена посебно кога ќе се вратат повредениве. Еве Блекет ќе пополнува, покажа дека е добар. Неможи на тие години да не прават грешки, нека ги форсираат нив ...

Па подобро еден од Видиќ или Фердинанд да задржевме него ли овај мароканецов. Кој знае дали воопшто разбира англиски, а ние од него ќе очекуваме преку ноќ да ни стане командант на одбраната.

Нека не се занесуваат нека земат везни играчи што знаат да ја задржат топката, да направат акција, вишак играч, а не ко овие шо ги имаме само назад додаваат ... Одбраната колку толку ни е покриена посебно кога ќе се вратат повредениве. Еве Блекет ќе пополнува, покажа дека е добар. Неможи на тие години да не прават грешки, нека ги форсираат нив ...
не чини? Си ги гледал ти воопшто Рома? Барса, Баерн, Челзи, Сити се заинтересирани за него. Ако успееме да го зееме ние на коњ ќе бидеме.

не чини? Си ги гледал ти воопшто Рома? Барса, Баерн, Челзи, Сити се заинтересирани за него. Ако успееме да го зееме ние на коњ ќе бидеме.
Никаде не реков дека не чини. А ти си виде на тилот дека овие шо ги наброја се заинтересирани за него? Сваќате дека 80% од ова шо го ччитаме по интернетов благе везе си нема со реалноста?! Сваќате дека агентите нивни ги пуштаат сите овие шпекулации за да им кренат цена? А е толку добар колку што го правиш ќе го земеле досега, а немало да бидат заинтересирани. Еве АКО биле Сити заинтересирани за него, зошто тогаш го купија Мангала од Порто пред него? Сум ја гледал Рома, доволно за да не ми го фати оково како некој класа дефанзивец. А ако земаме веќе играчи ни требаат класа играчи, оти од просеци во тимов неможиме глава да крениме.[DOUBLEPOST=1408216900][/DOUBLEPOST]И пак ќе речам подобро на Блекет да му даваат шанса, отколку да лупнат на овај 30+ милиони....

Никаде не реков дека не чини. А ти си виде на тилот дека овие шо ги наброја се заинтересирани за него? Сваќате дека 80% од ова шо го ччитаме по интернетов благе везе си нема со реалноста?! Сваќате дека агентите нивни ги пуштаат сите овие шпекулации за да им кренат цена? А е толку добар колку што го правиш ќе го земеле досега, а немало да бидат заинтересирани. Еве АКО биле Сити заинтересирани за него, зошто тогаш го купија Мангала од Порто пред него? Сум ја гледал Рома, доволно за да не ми го фати оково како некој класа дефанзивец. А ако земаме веќе играчи ни требаат класа играчи, оти од просеци во тимов неможиме глава да крениме.[DOUBLEPOST=1408216900][/DOUBLEPOST]И пак ќе речам подобро на Блекет да му даваат шанса, отколку да лупнат на овај 30+ милиони....
А оти мислиш оти Блинд (кој не е стопер) и Рохо се подобри решенија од него? :)

Dobro be, ja gledashe utakmicava denes?

2 akcii, 2 gola.

Ne bil potreben Benatia. Of bre.

Inache, Sky sports vika deka Benatia e na pat kon Anglija, ima video izjava od ova.

Loshto e shto spored Dex, i plastikive se zainteresirani za nego.

^Јас лично сум задоволен од утакмицата и општо од играчите.
Ме радува фактот што трчаат по топката, се отскриваат, пробуваат нешто да направат.
Кретените свонси што цело време беа набутани у нивна половина и тоа што од 2 акции дадоја 2 гола, тука ништо не се може. Немавме и среќа. На 1-1 тоа од Руни да влезеше ко риба-конзерва ќе ги отворевме.

А оти мислиш оти Блинд (кој не е стопер) и Рохо се подобри решенија од него? :)
Не реков ни тие да се купат. После ова денес што го видов очајно ни требаат везни играчи. Ако знаеме да ја задржиме топката и да играме со неа како што треба(не на секој 10 сек да ја враќаме на одбрана) ќе се среди и одбраната. Барселона 5 години игра со Маскерано и со незнам ти кој во обрана па неможеше никој да ги победи. Зошто? Затоа што знаеа да играат со топка. А овие прават грешки на средина и примаме голови. Ете и лани со Евра, Рио и Видиќ во постава истото се случуваше. А јас се кладам во секој момент дека Видиќ е подобар од Бенатија дури и на овие години... А сега ако сакате 10 играчи купете. Парите треба да се потрошат на средни и крила!

Мехди зa мене е брoј еден стoпер у свет, елегaнцијa oд пoзaди, дoбивaме нoв Фердинaнд, aкo нaвистинa мoжaт дa гo дoнесaт, не смејaт дa гo испуштaт oд рaце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom