The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Kaко бе другар со што заслужиле, па дур не влезе Фелаини ги рушија од фаули, дури 20, и при крај почна жолти да дава судијата. Не може играч да прави по 3-4 фаули а да не добие жолт картон. Коленото в кичма беше премногу ама мораше некој да подели некој лакт. Со противнички копачи како Шелви целосно го оправдувам Фелаини.Не видов, мада познавајќи го Шелви и тој направил глупост 100%. Сеедно, со ништо не заслужија таков третман дечкиве од Свонси. Не се они криви за слабата и бледа игра на Јунајтед па да им се ситиш сега што Фелаини им ја повредува цела екипа, му ебам тоа кретенот неписмен.[DOUBLEPOST=1408196042][/DOUBLEPOST]
О неееееееее, моиве кај се сакати овој уште повеќе ќе ги доосакати ако дојде у Наполи.![]()
За грешка на мечот ја сметам таа на Блекет што им ја даде топката па падна вториот гол. Поаматерска грешка здравје. Знаеш дека не ти се играчите назад и одма им ја даваш. Абе играчи ја шутираат подалеку од голот кога има таква ситуација, овој на нога му ја даде.

Чичарито нека се чува само од маркетиншка гледна точка, нека го пуштаат во 80 минута кога ке имаат резултат и да не мрчи многу. Никаков прием, никаков дриблинг. Еден Велбек го јаде со се копачки.
Руни и Џонс изиграа на ниво. Се гледа колку се гладни за победи. Џонс колку се жртвува алал да му е, ме плаши што може тешко да настрада.
Нани беше за нијанса подобар. Има муда да влезе во дуел, да направи дриблинг. Пак ке кажам: се надевам ке остане и ке влезе во ритам.
Херера добар беше, Мата просечен, од Флечер не знам ни што да очекувам - дали тој, дали Клеверли исти ми се (со денешново издание на Флечер).
Пораз во вистинско време, и за играчите и за Ван Гал. Средишњак фали ко вода во Шутка, а одбрана зависи од Блекет. И играчите нека се чукнат по глава дека новиот тренер не може да им ги нацрта победите, треба и они г'зот да го испотат.
Јанг не ме изненади воопшто со играта. Секоја сезона е истиот. Знае да игра само кога трансферот му е блиску.
Гледам Јанг многу го фалите - а се сеќавате дека сите припреми ги игра на ниво и после запаѓа во зимски сон?И пред две години така беше со Фергусон, и лани со Мојс а гледам и годинава со Ван Гал. Се надевам овој последниов ќе му даде шуткарта во први 3-4 утакмици ако не се покаже во ПЛ.
Последно уредено: