Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Januzaj deneska imase super prodori od koi ni eden ne zavrsi kako so treba. Premnogu saka sam da zavrsi i sutirase od glupi pozicii namesto da proba da ja pusti vo peterec. Treba da znae deka ne e Ronaldo pa da smee so saka da pravi :D

Januzaj deneska imase super prodori od koi ni eden ne zavrsi kako so treba. Premnogu saka sam da zavrsi i sutirase od glupi pozicii namesto da proba da ja pusti vo peterec. Treba da znae deka ne e Ronaldo pa da smee so saka da pravi :D

Ако сакаш да се развие како Роналдо, треба да му дадеш слобода да се искаже на терен. И Роналдо цела прва сезона правеше вакви продори, кои му ги сечеа на крај, ама затоа ...

Овој торбешов маме му ебам мадиња шо има, брао. Секоја чест

Ако сакаш да се развие како Роналдо, треба да му дадеш слобода да се искаже на терен. И Роналдо цела прва сезона правеше вакви продори, кои му ги сечеа на крај, ама затоа ...
Ne vikam da nema sloboda treba da ima ali neka bide so usul malce. Kolku prodori, a kolku centarsutevi imase ? Samo levo koga otide nafrli dva pati od desno samo sutirase toa mi e zborot. Inace bas gi utepa deneska desno samo ednas go presekoa so faul ama koga pominuvase sutirase kako Roben samo toa mi e zamerka :D

Вики вика дека е 4ти со еден гол зад Анри. Пред него се Кол и Ширер. o_O
затоа чудно ми стана прееска грков кога кажа трет дека бил. Се гледа дека не се антички како нас. :D

Па еве Де Јонг нека го земат сеа, па после Стротман. Може и поарно да испадне 2ца ќе имаме, оти вака ако се повреди Видал, пак исти курац ни иде...
се лажеш ако мислиш дека Со Стротман поефтино ќе поминете...ако продолжи да игра ко што играше во јанури исто ќе бараат за стротман како што бара јуве за видал....ако не и повеќе

се лажеш ако мислиш дека Со Стротман поефтино ќе поминете...ако продолжи да игра ко што играше во јанури исто ќе бараат за стротман како што бара јуве за видал....ако не и повеќе

Повреден е и кој знае колку може да изигра до Јануари.

Повреден е и кој знае колку може да изигра до Јануари.
Ќе изигра месец два што е доволно...башка што рома се финансиски доста стабилни и ко купија за 20 милиони...така да и они би барале некоја таква цена 50-60 милиони за него...а и башка што играат и лш тешко би се одлучиле да го продадат во јануари башка што ќе немаат време адекватно да го заменат...

Ќе изигра месец два што е доволно...башка што рома се финансиски доста стабилни и ко купија за 20 милиони...така да и они би барале некоја таква цена 50-60 милиони за него...а и башка што играат и лш тешко би се одлучиле да го продадат во јануари башка што ќе немаат време адекватно да го заменат...

Ako каже Стротман дека сака кај тато, тешко дека ке земат повише од 35 милиони фунти.

Ako каже Стротман дека сака кај тато, тешко дека ке земат повише од 35 милиони фунти.
Aма АКО ...нема зашто да си оди од рома...реално гледано моментално рома се во доста подобра ситуација од јуанјтед и само ќе стануваат подобри и подобри...е сеа ептен ако сака да си оди тоа е веќе друго ама ...

10384614_10204387404152555_3232832172776741935_n.jpg

'The moment the linesman knew he was fucked'
10410773_10204387470394211_4538316019242194652_n.jpg

:icon_lol:

Значи 3-5-2. Мене ми изгледа многу лошо не знам за вас. Да се купи добар, јак стопер под хитно. И да се игра во одбрана со Рафаел, Џонс, нов стопер, Шо. Доста циркузи.

И редно време е да престанеме меѓу себе да се лажеме, јас се смирив малце и сега можам да напишам. Или нека купат класа играчи, или да не се лажеме повеќе со Флечер, Нани, Јанг, Чичарито и компанија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom