Januzaj deneska imase super prodori od koi ni eden ne zavrsi kako so treba. Premnogu saka sam da zavrsi i sutirase od glupi pozicii namesto da proba da ja pusti vo peterec. Treba da znae deka ne e Ronaldo pa da smee so saka da pravi 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Januzaj deneska imase super prodori od koi ni eden ne zavrsi kako so treba. Premnogu saka sam da zavrsi i sutirase od glupi pozicii namesto da proba da ja pusti vo peterec. Treba da znae deka ne e Ronaldo pa da smee so saka da pravi![]()
Ne vikam da nema sloboda treba da ima ali neka bide so usul malce. Kolku prodori, a kolku centarsutevi imase ? Samo levo koga otide nafrli dva pati od desno samo sutirase toa mi e zborot. Inace bas gi utepa deneska desno samo ednas go presekoa so faul ama koga pominuvase sutirase kako Roben samo toa mi e zamerkaАко сакаш да се развие како Роналдо, треба да му дадеш слобода да се искаже на терен. И Роналдо цела прва сезона правеше вакви продори, кои му ги сечеа на крај, ама затоа ...
затоа чудно ми стана прееска грков кога кажа трет дека бил. Се гледа дека не се антички како нас.Вики вика дека е 4ти со еден гол зад Анри. Пред него се Кол и Ширер.![]()
се лажеш ако мислиш дека Со Стротман поефтино ќе поминете...ако продолжи да игра ко што играше во јанури исто ќе бараат за стротман како што бара јуве за видал....ако не и повеќеПа еве Де Јонг нека го земат сеа, па после Стротман. Може и поарно да испадне 2ца ќе имаме, оти вака ако се повреди Видал, пак исти курац ни иде...
се лажеш ако мислиш дека Со Стротман поефтино ќе поминете...ако продолжи да игра ко што играше во јанури исто ќе бараат за стротман како што бара јуве за видал....ако не и повеќе
Ќе изигра месец два што е доволно...башка што рома се финансиски доста стабилни и ко купија за 20 милиони...така да и они би барале некоја таква цена 50-60 милиони за него...а и башка што играат и лш тешко би се одлучиле да го продадат во јануари башка што ќе немаат време адекватно да го заменат...Повреден е и кој знае колку може да изигра до Јануари.
Ќе изигра месец два што е доволно...башка што рома се финансиски доста стабилни и ко купија за 20 милиони...така да и они би барале некоја таква цена 50-60 милиони за него...а и башка што играат и лш тешко би се одлучиле да го продадат во јануари башка што ќе немаат време адекватно да го заменат...
Aма АКО ...нема зашто да си оди од рома...реално гледано моментално рома се во доста подобра ситуација од јуанјтед и само ќе стануваат подобри и подобри...е сеа ептен ако сака да си оди тоа е веќе друго ама ...Ako каже Стротман дека сака кај тато, тешко дека ке земат повише од 35 милиони фунти.
Е да, баш овај ќе не опраи