Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Видете го среќников Филип... Некои луѓе едноставно имаат среќа да налетаат на своите идоли.
Јас се засрамив од приликата да се сликам со Шуми. Кретен.

Мата е на Хвар, пуни батерии за новата сезона...

Btw, oд тоа што чинам, Родригез искинал за Коста Рика. До толку беше сензација малиов, да знам да ја спуштам утакмицата предвреме?

10462745_521088461351801_944595371006870051_n.jpg

^Да, Смојлинг е солиден играч. Солидни играчи има и во Евертон, Саутемптон, Тотенхем...

Смолинг да игра десен бек ќе биде просечен и во Чемпионшип, но Смолинг е стопер. Кога дојде прва сезона одличен како замена при повредата на Видич и Рио. Дојдовме таа сезона до финале на ЛШ и освоивме ПЛ како на шала. Сега е во најдобрите години и го има со сето искуство, па со редовно партнерство може да стани столб. Но јас предност им давам на Џонс и Еванс, а Смолинг би бил од втор план, но немам ништо против да биде и во првотимскиот одбранбен тандем, само им давам предност на Џонс и Еванс затоа што првиот го има потенцијалот да стане најдобар бек што заиграл во Јунајтед и е на добар пат за тоа, а Еванс прераснува во лидер во одбраната и има големо искуство зад себе. Сепак ЛВГ сеуште не ги има видено ни на тренинг па камо да оцени на кого ќе се ослони во следна сезона.

Вермален ако дојде у Јунајтед ќе биде поради првотимскиот статус,нешто што во Арсенал го изгуби.

Зависи кои се плановите на ЛВГ. Искрено Вермален не би го ставил во прв план покрај Смолинг,Еванс и Џонс во моментов. Да беше тој Вермален од првите 2 сезони во Арсенал ќе беше друг муабет, но му падна формата реално, но исто така не значи дека нема да му се врати. ЛВГ сака доста да ротира од тоа што го имам следено и сметам дека го има Вермален на око да го надохнади искуството при отсуство на Еванс.

Ке праиме муабет за една година за дефанзивциве, mark my post. :)

From Italy: Manchester United have opened talks to buy Vidal :vozbud:
Ако успееме да го земеме Видал од наслаба средина од топ 7 екипите во Премиер лигата ќе ја имаме најдобрата средина во лигата нареднаа сезона.

@Ilumius и @ziak92
одлично ве разбирам ама има менаџери со А лиценца на форумов што знаеме ние обичните смртници споредено со нив
Sent from my голубарник using гулаб

Ке праиме муабет за една година за дефанзивциве, mark my post. :)
па реално ти за Смолинг трубиш зашто немаше добра сеозна, а ја немаше затоа што десен бек го играа а факт е дека нема предиспозиции за бек он.
ја би ги стаил тандем Смолинг и Џонс, Еванс не ми е по кејф и несум приметил да сврзе 2 утакмици добри по ред, знае да блесне али и глупост да напраи

From Italy: Manchester United have opened talks to buy Vidal :vozbud:
Ако успееме да го земеме Видал од наслаба средина од топ 7 екипите во Премиер лигата ќе ја имаме најдобрата средина во лигата нареднаа сезона.
газета и тутоспорт се познати по тресење глупости, препишуваат од Дејли Фејл. Видал ќе биде купен само ако изрази незадоволство.

Последно уредено:
Како стана светец сега Вудвард? Минатото лето и во фан клубов и секаде беше најкритикуваната личност Ед и тоа што не успеа да комплетира трансфери е негова вина. Тоа дека 92' го блокирале трансферот на Тиаго не верувам, еден новинар што не е ни познат ни веродостоен кажа такво нешто дека демек Гигс рекол не за Тиаго и Мојс откажал. Ако за нешто не е крив Мојс тоа се трансферите зошто тоа не е негова работа, он прави листа му ја дава на Вудвард и задача на Ед е да ги донесе играчи а играчи кои не ги донесовме а можевме се Тиаго и Ерера од минатото лето.

за веродостојноста на новинарот незнам, ама приказната делува веродостојна зашто како што ни е на сите познато мојс не наметна АВТОРИТЕТ туку им се улижаваше на веќе постоечките и тоа дека ги прашал 92' и овие дале нивно мислење и дека мојс ги послушал ми е верно.(за тиаго).

Да мојс ја дава листата, само што листата веројатно му била со играчи кои ги планирал за во евертон, па затоа на ед му давал листа со играчи на кои им се клањал пред спиење т.е. Роналдо, Бејл и Фабрегаз ( играчи кои во тој период беа невозможни за купување).

па реално ти за Смолинг трубиш зашто немаше добра сеозна, а ја немаше затоа што десен бек го играа а факт е дека нема предиспозиции за бек он.
ја би ги стаил тандем Смолинг и Џонс, Еванс не ми е по кејф и несум приметил да сврзе 2 утакмици добри по ред, знае да блесне али и глупост да напраи
Епа исти таков е и милеников твој Смојлинг.
Не зборувам за бековската негова позиција. Ако зборувам за таа игра, не треба ни во Вардар да игра.
Смојлинг игра топло ладно, а такви играчи ги има со лопата да ги риниш. И лескот беше солиден едно време, па гледаме сега кај е. Компани (мада поискусен е) скроз исто.

А ако мислите дека Хитлер ќе го чека да созрее за да има стабилност и добри утакмици, сте се зезнале...

газета и тутоспорт се познати по тресење глупости, препишуваат од Дејли Фејл. Видал ќе биде купен само ако изрази незадоволство.
Ок јас мислев дека тутоспорт и газета се најрелевантни италиански медиуми, а и јасно ми е дека Видал тешко ќе биде да се донесе и дека ќе треба да портошиме 40+ милиони фунти ако сакаме да го донесеме ама па и вреди за играч како Видал да се портошат толку пари.

Од гугл транслејт што разбрав за Видал беше дека јуве е спремен да го продаде за 40+милиони за да си има пари за додатни засилувања. Е сеа дали ке биде тоа ,ке видиме.

ON THIS DAY in 2011, Manchester United signed young goalkeeper De Gea from Atletico Madrid.
Треба државен празник да е денес:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom